Szerintetek ez nagyon gusztustalan? (lásd a kiegészítéseket)
Pici koromban alapvetően dundi voltam, olyan 12-13 éves koromtól - ahogy nőni kezdtem - vékonyodtam is, és a lábam meg... hát enyhén szólva nagyon csúnyává vált :( Az egészben a legjobb az, hogy édesanyám hívta fel rá a figyelmem, amikor 16-17 éves lehettem-addig fel se tűnt. Eléggé kellemetlen, mert nem merek fölvenni semmi olyat, ami a térdem kitakarná, pedig épp most érkeznek a 40 fokos melegek... Mit gondoltok? (És nem azért kérdezek itt, hátha jópofiskodik majd néhány ember, hogy visszajöjjön az önbizalmam... őszintén!)
(alig volt fény, így a minőség nem túl jó)
21/L
17 éves koromig sosem gondoltam rá, hogy baj lenne velük. Egészen addig, amíg egy minire édesanyám azt mondta, nem áll jól, mert csúnya térdem, és olyat vegyek, ami eltakarja.
Kb. egy éve merészkedem újra minit fölvenni az öcsém biztatására... no, meg igyekszem magammal is elhitetni, hogy csak én figyelek föl rá.
Ja, jó lábaid vannak.
De milyen kevés!
(százlábú)
Komolyan, írd már le, hogy mi bajod van velük.
Eskü, hogy semmi rosszat nem látok rajtuk !
17:33-nek: Hát, a térdem a nagy bajom :p De valahogyan meg fogok békélni vele...
Ja, és nem azért vékony, mert anorexiás volnék vagy mi :)) ... hogy mi az oka, azt nem tudom, de már évek óta nem megy a súlyom 52 kg fölé. Régebben ez is zavart, de most kifejezetten örülök neki :)
Szerintem tornázz, vagy sportolj valamit.
Ezt nem szemétkedésből írom, de, bár a lábad egész jó, de látom a problémád, és ....
Én 35/f vagyok, és nekem is sokáig aránytalan volt a lábam, de mióta futok, egyre egyenesebb a tartásom, és sokat javult a kinézetem is. Sétálj fuss tornázz, etc... ha tanács, segítség kell dobj privit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!