Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek ez nagyon gusztust...

Szerintetek ez nagyon gusztustalan? (lásd a kiegészítéseket)

Figyelt kérdés

Pici koromban alapvetően dundi voltam, olyan 12-13 éves koromtól - ahogy nőni kezdtem - vékonyodtam is, és a lábam meg... hát enyhén szólva nagyon csúnyává vált :( Az egészben a legjobb az, hogy édesanyám hívta fel rá a figyelmem, amikor 16-17 éves lehettem-addig fel se tűnt. Eléggé kellemetlen, mert nem merek fölvenni semmi olyat, ami a térdem kitakarná, pedig épp most érkeznek a 40 fokos melegek... Mit gondoltok? (És nem azért kérdezek itt, hátha jópofiskodik majd néhány ember, hogy visszajöjjön az önbizalmam... őszintén!)

[link]

(alig volt fény, így a minőség nem túl jó)

21/L

2012. máj. 2. 07:59
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:
Ja, és túl magas sem vagyok (165 körül).
2012. máj. 2. 08:01
 2/20 anonim ***** válasza:

De mi itt a baj?

Jó, sportosnak kinéző lábaid vannak, nincs velük semmi baj.

2012. máj. 2. 08:18
 3/20 anonim ***** válasza:
Bárcsak nekem lenne ilyen szép a bőröm...A lábaddal meg amúgy semmi gond :)
2012. máj. 2. 08:22
 4/20 anonim ***** válasza:
Tényleg nincs semmi gond a lábaddal!
2012. máj. 2. 08:25
 5/20 anonim ***** válasza:
lehet nem ártan szemből egy kép mert így eléggé gázul néz ki,és nem biztos hogy tényleg ilyen állása van a lábaidnak... ami szoknyát halásznadrágot simán felvehetsz, max ezekkel a p.icsanadrágokkal ne probálkozz
2012. máj. 2. 08:25
 6/20 anonim ***** válasza:
Nekem is nagyok a térdeim, sőt az egyik műtött is, még is hordok miniszoknyát, mert formás a combom, és a vádlim, így elveszi a figyelmet a térdemről.
2012. máj. 2. 08:27
 7/20 anonim ***** válasza:

Szerintem nem gusztustalan egyáltalán. Az hogy hogy néznek ki/helyezkednek el a térdkalácsaid az genetikus, szóval ha orvos nem állapít meg rendellenességet akkor minden rendben. A bőröd sincs megereszkedve a térdednél (21 évesen hogy is lehetne?), a lábad se néz ki O-nak vagy X-nek, szóval ez így rendben van szerintem.

Meg persze a másik: ha felveszel valami combközépig érőt, akkor a legtöbben úgysem a térdedet, hanem a combodat fogjuk nézni... :P

25F

2012. máj. 2. 08:27
 8/20 anonim ***** válasza:

Mit kell rajta nézni, ami szerinted gusztustalan? Mert én nem látok rajta semmi különöset.

Észrevétel: "hogy visszajöjjön az önbizalmam" Tehát nincs önbizalmad. Ergo ez itt a probléma és nem a lábad...

2012. máj. 2. 09:28
 9/20 Shai-Hulud ***** válasza:

Fúj, ez itt két láb!

GUSZTUSTALAN!!! :-(

2012. máj. 2. 09:34
 10/20 anonim ***** válasza:
Mi a bánat lenne benne gusztustalan? Nézzél bele a tükörbe, de ne csak nézz, hanem láss is arany szivem. Normális, formás lábaid vannak. Mi lenne benne a gusztustalan? Tudod te hányan örülnének, ha ilyen lábaik lennének?
2012. máj. 2. 09:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!