Szerintetek ez nagyon gusztustalan? (lásd a kiegészítéseket)
Pici koromban alapvetően dundi voltam, olyan 12-13 éves koromtól - ahogy nőni kezdtem - vékonyodtam is, és a lábam meg... hát enyhén szólva nagyon csúnyává vált :( Az egészben a legjobb az, hogy édesanyám hívta fel rá a figyelmem, amikor 16-17 éves lehettem-addig fel se tűnt. Eléggé kellemetlen, mert nem merek fölvenni semmi olyat, ami a térdem kitakarná, pedig épp most érkeznek a 40 fokos melegek... Mit gondoltok? (És nem azért kérdezek itt, hátha jópofiskodik majd néhány ember, hogy visszajöjjön az önbizalmam... őszintén!)
(alig volt fény, így a minőség nem túl jó)
21/L
De mi itt a baj?
Jó, sportosnak kinéző lábaid vannak, nincs velük semmi baj.
Szerintem nem gusztustalan egyáltalán. Az hogy hogy néznek ki/helyezkednek el a térdkalácsaid az genetikus, szóval ha orvos nem állapít meg rendellenességet akkor minden rendben. A bőröd sincs megereszkedve a térdednél (21 évesen hogy is lehetne?), a lábad se néz ki O-nak vagy X-nek, szóval ez így rendben van szerintem.
Meg persze a másik: ha felveszel valami combközépig érőt, akkor a legtöbben úgysem a térdedet, hanem a combodat fogjuk nézni... :P
25F
Mit kell rajta nézni, ami szerinted gusztustalan? Mert én nem látok rajta semmi különöset.
Észrevétel: "hogy visszajöjjön az önbizalmam" Tehát nincs önbizalmad. Ergo ez itt a probléma és nem a lábad...
Fúj, ez itt két láb!
GUSZTUSTALAN!!! :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!