Mivel tudom feltenni a műkörmöt?
Figyelt kérdés
A jobb kezemről letört a középső ujjamon a köröm, nagyon csúnyán. Már rég be volt szakadva, de laggal nagyjából sikerült pár héten keresztül fent tartani. A többi gyönyörű hosszúra megnőtt már aminek nagyon örültem mert vasárnap keresztelőbe megyek, de most ez az egy letört. Van műkörmöm, gondoltam azt az egyet legalább arra az egy napra felrakom valahogy... De hogy? vagy túlságosan meglátszana? Óóó a többi olyan szép, úgy sajnálom hogy letört... vasárnap után mát nem érdekel, csak arra az egy napra szerettem volna szép hosszú körmöket:(2012. ápr. 27. 22:07
1/1 A kérdező kommentje:
Atlatszos koromlakkal vajon kibirna egy napig?
2012. ápr. 27. 22:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!