Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogyan kell feltenni a műkörmöt?

Hogyan kell feltenni a műkörmöt?

Figyelt kérdés
Most vettem egy sima műanyag műkörmöt a kínaiban és volt hozá valami fehér matrica szerű izé....meg vettem ragasztót is...de hogyan kell lépésről lépésre feltenni?
2011. febr. 17. 19:20
 1/3 anonim ***** válasza:
Hát ezeket egyszerű...a műköröm egyik felére oda amit a körmödre helyezel fel teszel egy kis ragasztót...de vigyázz, ne sokat. és akkor utánna ha hosszú letudod reszelni de én ezt inkább a ragasztás elött tenném meg. De ha a méret pont jó akkor csak simán ragaszd fel :) a fehér matrica meg szerintem minta rá, simán ragaszd fel a végére. Remélem tudtam segíteni! :)
2011. febr. 17. 19:32
 2/3 anonim ***** válasza:

nincsen hozzá leírás?

ha nincs akkor

1. Először mérd hozzá a körmödhöz a műket és reszeld ahhoz formára

2.2-3 csepp ragasztót tegyél a műkörömre és helyezd óvatosan fel de ügyelj arra hogy a ragasztó ne érjen a bőrödhöz. Pár másodpercig nyomd oda

3. körömlakklemosóval eltávolíthatod

2011. febr. 17. 19:34
 3/3 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm :D amúgy az a fehér micsoda tudi nem az,. mert a műköröm már mintás....és sokkal nagyobb mint a köröm vég...akkkorák mint a műkörmök...és nincs hozá leírás emrt kínai XD
2011. febr. 18. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!