Izzadós, hideg kézre tényleg nem lehet műkörmöt rakni?
Sziasztok!
Van egy kis problémám:a körmeim nagyon kicsik és gyengék és oda vagyok a műkörmökért.
De sajnos izzadós és hideg a tenyerem.
Több próbálkozásom is volt már nem teljesen profi körmösökkel és 1-2-3 hét alatt leesett vagy levált a köröm.(attól függ milyen technikával csinálták)
Akkor a körmömmel van a baj, vagy azzal ahogy megcsinálták?
Válaszaitokat előre köszönöm! Szép napot! :)
Nekem is izzadós és hideg a kezem, mégsem esett le sosem a műkörmöm. Amikor 5 hétig nem tudtam elmenni körmöshöz, még akkor is jól bírta.
Szerintem válts körmöst, a technikával lehet a baj, ha lepotyognak a körmeid
köszönöm mindenki válaszát:)
volt már zselés épített és tippes is.
a zselés az egybe levált a tippes pedig az egész tip letört.
nehezen tudnám elmagyarázni nem tudom hogy érthető-e de ahogy fel lett ragasztva a tipp az letört de a körmöm felén ahol csak a zselé van azt alig tudtam lekaparni.
Ennél érthetőbben nem tudtam megfogalmazni :((
Elvileg kizáró tényező, mert a kezed izzadása visszanedvesíti az előkészített körmöket, és nem csak lepotyogást okozhat a körömben lévő nedvesség, hanem algásodást, és bepenészesedést is.
A minikörmök is a körömépítést nehezítő dolgok közé tartoznak, mert ha nagyon kicsi a saját körmöd, akkor eleve nem bírja el a nagyon hosszú műkörmöt sem, másrészt meg nehéz is rá építeni. Mini körmöknél még az is baj, hogy sokszor a vendég nem hajlandó elfogadni, hogy neki hamarabb kell jönnie töltésre, mint egy normál körömággyal rendelkező nőnek. Ugyanis a műköröm kb addig stabil, amíg a köröm harmadáig le nem nő. Ez egy 6mmes mini körömnél ugyi 2mmes lenövést jelent, egy 12mm hosszú körömnél 4et. Ha ennél tovább húzod, sanszos, hogy lebillen, felválik a köröm tövénél.
Ha pesti vagy, szívesen megnézem a körmöd, és megbeszéljük, mit lehet vele csinálni. Keress meg priviben (GKK vagyok egyébként)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!