Miért akar manapság mindenki SZÉP lenni?
Figyelt kérdés
Mindennap legalább 5 olyan kérdés jön, hogy szép vagyok-e, szerintetek hogy nézek ki, kövér vagyok-e...stb.
Mindenki olyan amilyen. Ez tényleg olyan fontos? Mert nem garancia a boldogságra a szépség.
2012. ápr. 26. 11:19
1/7 anonim válasza:
Ennél hülyébb kérdést fel se tehettél volna.
2/7 anonim válasza:
Mert a legjobb nőket akarjuk dugni.
3/7 anonim válasza:
Többszáz-ezer éve is mindenki szép akart lenni, csak más volt az ideál. Ez teljesen természetes, igenis kell egy minta, amihez igazodni lehet. Nem garancia a boldogságra a szépség, de jelentősen megkönnyítheti az ember dolgát.
4/7 anonim válasza:
Még ha lényegében nem is lehet megváltoztatni az ember külsejét, azért szerintem alap, hogy szeretné mindenki a legjobbat kihozni magából (van, aki nem, meg olyan is, aki igen, de nem sikerül neki. De nem hiszem, hogy ők a követendő példa.)
Ez olyan dolog, mint a "pénz nem boldogít, de jó, ha van"
Nem a külső a legfontosabb, de az adja az első benyomást... Ami viszont fontos...
5/7 anonim válasza:
mert aki nem néz ki úgy, mint az éppen ideál, azt emberszámba sem veszik. sehol.barátai se lesznek,ha esetleg szingli akkor kapcsolata sem, mert mindenki csakaz adott ideálra áll rá...
6/7 anonim válasza:
Mert a szép emberekről automatikusan jókat gondolnak az emberek, a kevésbé szépeknek pedig meg kell küzdeniük a jó véleményért. Én sok mindent változtatnék magamon, de ha lenne választásom, inkább okos szeretnék lenni, mint szép. A szépség egy idő után unalmas, az ésszel viszont mindig van mit kezdeni. 16L
7/7 anonim válasza:
Régi a kérdés, de én elmondom mit gondolok erről. Kiskoromban sose érdekelt, hogy áll a hajam, milyen az arcom, testalkatom. Tizen éves koromra mikor elkezdtek érdekelni a pasik akkor történik velünk valami... Viszonzatlan szerelem, megcsalás és az az iszonyú sok rossz megjegyzés "milyen csúnya vagy" stb... Ez megcukrozva azzal, hogy egy ismerősöd, barátnőd totálisan a pasik álma és még a te kiszemelted is őt akarja. Elkezded nézni a modelleket, ők mitől másak mint te aztán még inkább megsebzed magad és a végén egy semkit érő embert látsz a tükörbe. Na és ezek után mi lesz a nagy álmod? Hogy szép legyél...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!