Engem miért nem hivtak vissza? Hosszú lesz, ezért türelmet kérek mindenkitől. Bővebben lent.
Még márciusban beneveztem magam és a legjobb barátnőmet is (nem tudott róla akkor még) a Királynőbe,és őt a napokban visszahivták az elődöntőre hétfőre engem pedig nem.
Miért?Én vagyok a népszerűbb a pasiknál is és mindenhol hozzám jönnek oda bulikba,utcán stb..hozzás soha senki vagy nagy ritkán ha egy ember,de ez tényleg ritka.Szóval ez alapján úgy véltem,hogy tuti behivnak és nem!!Még csak az elődöntőre sem.Ez olyan megalázó és önbizalom romboló,s nem is értem!Mellesleg az én alakom jobb,mert én vékonyabb vagyok 45kg ő pedig 56körül,de én ehetek bármit,mert nem hizom pedig nem figyelek oda és nem is sportoltam soha semmit,ő meg egészsgesen étkezik és sportól rendszeresen mégis ő a dagibb,de őt visszahivták.Mi ez?De most tényleg!
Küldtem neked is!
Utolsó ne légy kárörvendő és nem vagyok kis csaj!!21vagyok.
Küldenél nekem is képet magadról és a barátnődről?:)
L
Szia. Küldenél képet priviben?
Nem esik szét a világ , ez csak szépségverseny ... Teljesen lényegtelen! Olyan is volt, hogy a döntőben piszok csúnyák is voltak.
21?????
És ennyi eszed van?... no comment...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!