Engem miért nem hivtak vissza? Hosszú lesz, ezért türelmet kérek mindenkitől. Bővebben lent.
Még márciusban beneveztem magam és a legjobb barátnőmet is (nem tudott róla akkor még) a Királynőbe,és őt a napokban visszahivták az elődöntőre hétfőre engem pedig nem.
Miért?Én vagyok a népszerűbb a pasiknál is és mindenhol hozzám jönnek oda bulikba,utcán stb..hozzás soha senki vagy nagy ritkán ha egy ember,de ez tényleg ritka.Szóval ez alapján úgy véltem,hogy tuti behivnak és nem!!Még csak az elődöntőre sem.Ez olyan megalázó és önbizalom romboló,s nem is értem!Mellesleg az én alakom jobb,mert én vékonyabb vagyok 45kg ő pedig 56körül,de én ehetek bármit,mert nem hizom pedig nem figyelek oda és nem is sportoltam soha semmit,ő meg egészsgesen étkezik és sportól rendszeresen mégis ő a dagibb,de őt visszahivták.Mi ez?De most tényleg!
anyám... ez ám a tragédia.
Amúgy, neki van igaza.
"Én vagyok a népszerűbb a pasiknál is és mindenhol hozzám jönnek oda bulikba,utcán stb..hozzás soha senki vagy nagy ritkán ha egy ember,de ez tényleg ritka"
Hát ez valszeg azért van, mert kihívóan öltözködsz/viselkedsz, és csak meg akarnak b@$zni, barátnőd meg visszafogottabb típus.
" Mellesleg az én alakom jobb,mert én vékonyabb vagyok 45kg ő pedig 56körül,de én ehetek bármit,mert nem hizom pedig nem figyelek oda és nem is sportoltam soha semmit,ő meg egészsgesen étkezik és sportól rendszeresen"
Azt most hova sz@rjunk? Elképzelhető, hogy egy 45 kilós kis vonaldarab vagy, mivel te magad írod az életmódod, ne is várj csodát... Míg amit a barátnődön daginak nevezel, az elképzelhető, hogy izom, vagyis FORMA...
Az, hogy a súlyod kevesebb, nem garancia, hogy jobb az alakod, sőt...
Amúgy erősen kamu-gyanús kérdés, ennyire sötét, szánalmas p*csa nincs a földön...
Vagy mégis?...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!