Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Engem miért nem hivtak vissza?...

Engem miért nem hivtak vissza? Hosszú lesz, ezért türelmet kérek mindenkitől. Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Még márciusban beneveztem magam és a legjobb barátnőmet is (nem tudott róla akkor még) a Királynőbe,és őt a napokban visszahivták az elődöntőre hétfőre engem pedig nem.

Miért?Én vagyok a népszerűbb a pasiknál is és mindenhol hozzám jönnek oda bulikba,utcán stb..hozzás soha senki vagy nagy ritkán ha egy ember,de ez tényleg ritka.Szóval ez alapján úgy véltem,hogy tuti behivnak és nem!!Még csak az elődöntőre sem.Ez olyan megalázó és önbizalom romboló,s nem is értem!Mellesleg az én alakom jobb,mert én vékonyabb vagyok 45kg ő pedig 56körül,de én ehetek bármit,mert nem hizom pedig nem figyelek oda és nem is sportoltam soha semmit,ő meg egészsgesen étkezik és sportól rendszeresen mégis ő a dagibb,de őt visszahivták.Mi ez?De most tényleg!

2012. ápr. 19. 22:24
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
100%

Azért egy dolgot tisztázzunk: az, hogy őt behívták, nem okozza, hogy téged nem hívtak be. A két dolognak semmi köze egymáshoz. Ergo nem ő "lökött ki" téged valami téged megillető pozícióból.

Úgy csinálsz, mintha egy hely lenne, és azért versengenétek, pedig itt erről szó sincsen. Éppen ezért különösen érthetetlen számomra, hogy miért neheztelsz rá.

2012. ápr. 20. 16:57
 22/41 anonim ***** válasza:
100%
Az a helyzet, hogy a barátnőd sokkal szebb, mint te, a pasik meg csak azért mennek inkább hozzád mert ribinek nézel ki :)bocsi az őszinteségért :)
2012. ápr. 20. 17:21
 23/41 anonim ***** válasza:
Küldesz nekem egy képet? Küldhetsz a barátnődről is, akkor tudok véleményt formálni, hogy valóban igazságtalanság történt-e. Addig meg csak egyszerű felszínességről, meg irigységről van szó.
2012. ápr. 20. 17:31
 24/41 anonim ***** válasza:
100%
Ne háborodj fel, mert pont hogy ő ezt nem akarta, mert te nevezted be a tudta nélkül, és ha nem akarja nem megy el. Az ő döntése, ne szólj bele. Amúgy meg szépen vélekedsz a legjobb barátnődről... Milyen beképzelt vagy. Biztosra veszem, hogy ő sokkal szebb nálad, erre itt az élő bizonyíték.
2012. ápr. 20. 17:43
 25/41 A kérdező kommentje:
Lehet félreérthetőek a szavaim,nem vagyok irigy csak rosszulesett..ilyen jelentételen lennék,hogy még az elődöntőbe sem kerüljek be.:( Mindegy is...csak kiakartam beszélni magamból..Aki irta,hogy küldjek képet most nem rég annak küldtem privibe.
2012. ápr. 20. 18:57
 26/41 anonim ***** válasza:
Szia! Hát én azért megértem, hogy rosszul esett... Sokan beszólogattak itt előttem, de ha valaki mélyen magába néz, szerintem rájön, hogy neki is rosszul esett volna... Küldesz amúgy képet priviben? Meg a barátnődről is, ha nem baj :) Csak a kíváncsiság kedvéért
2012. ápr. 20. 19:23
 27/41 anonim ***** válasza:

Nekem is küldjél légyszi képet.

"ilyen jelentételen lennék,hogy még az elődöntőbe sem kerüljek be.:(" Ez azért kicsit viccesen hangzott. Ennyi erővel a nők 99%-a jelentéktelen?:)))

2012. ápr. 20. 19:28
 28/41 anonim ***** válasza:
Nekem nem esne rosszul, hisz nem jelentkezek ilyenbe. Ilyen feltűnően nem adom el magam.
2012. ápr. 20. 19:50
 29/41 A kérdező kommentje:
Küldtem mindkettőtöknek..lehet túl reagálom az egészet,de szarul esik..
2012. ápr. 20. 20:09
 30/41 anonim ***** válasza:
Nehogy már azon múljon egy ember "jelentősége", hogy behívják-e egy ilyen izébe...
2012. ápr. 20. 20:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!