Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ha valaki csúnya, miért...

Ha valaki csúnya, miért mondják neki azt, hogy szép?

Figyelt kérdés

Olyan sokszor látom pl. youtube-os videóknál, főleg ilyen beauty guruknál, hogy őszintén szólva nem szép a lány, sok felesleg van rajta, az arca sem arányos, nem szép és a kommentelők meg ilyenekkel árasztják el, hogy "de szép vagy", "gyönyörű vagy", külföldiek esetében "you are so pretty" "you are beautiful" "cute" stb. stb. Azért szerintem mindenki észreveszi, hogy ha a másik nem éppen szerencsés a külsőt nézve.

Vagy ott van a facebook...egy 5 percre elkalandozik az ember mások adatlapjára, és ott is lehet ilyet látni...Valakinek fel van töltve 30 fénykép, esetünkben szintén nem egy előnyös külsejű lányról, és a fénykép alatt sorakoznak a "szexi vagy drága" "nagyon szép vagy" hozzászólások.

Jó persze, nem mindenki ugyanazt jelenti a szépség, de azért mégis...Ha azok az emberek, akikről most írtam, tényleg szépek, akkor én gyönyörű nő vagyok!És ezt most minden beképzeltség nélkül mondom.

2012. ápr. 19. 16:17
 1/10 anonim ***** válasza:
81%
Ami neked nem szép, másnak még lehet, hogy az
2012. ápr. 19. 16:20
 2/10 anonim ***** válasza:
87%

azért az utolsó mondatok elég érdekesek voltak,de mindegy..

viszont az elsőnek teljesen igaza van!! ami neked nem szép,másnak még lehet az:)

2012. ápr. 19. 16:25
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
tudni kell a szépet észrevenni és azt értékelni.
2012. ápr. 19. 16:26
 4/10 anonim ***** válasza:
90%

haha.volt hogy egy csajra egy csomóan mondták hogy csúnya nekem mégis tetszett...úgyhogy hülyeség ez a szép nem szép dolog.

pl volt hogy egy szépségválasztáson induló lány egyáltalán nem tetszett nekem..

2012. ápr. 19. 16:28
 5/10 anonim ***** válasza:
16%

Mindenkinek más a szép.

Nekem az ázsiaiak tetszenek.

Európaiaktól undorodom, mert nincs bennük semmi vonzó számomra

2012. ápr. 19. 16:35
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Mert a szépség relatív, ergo, attól még, hogy neked nem tetszik az adott lány, lehet, hogy másnak igen.

Másrészt meg mert ismerősök egymásról/egymásnak, különösen facebook-on, megfigyelésem szerint mindig ezt írják, mert ezt illik. Cserébe elvárják ugyanezt.

2012. ápr. 19. 16:54
 7/10 anonim ***** válasza:
75%

Pár hete facebookon két 17-18 körüli csaj beszélgetését olvastam egy kép alatt hát azt hittem tökön szúrom magam.

Egy tényleg nagyon szép, nagyon jó alakú csaj és egy súlyosan dagadt, öltözködését és stílusát nézve önkritikával nem igen rendelkező csaj dicsérgette agyba főbe a másikat hogy milyen szép és hogy mennyivel szebb nála a másik...

És itt azt az érvet sem fogadom el hogy a szépség relatív:D Megkérdeznénk 100 embert akkor 99-nek az első lány jött volna be, a maradék egynek meg valamiért fétise a dagadt nők:D

Mondjuk esetünkben két barátnőről volt szó szal ezért az udvariasság de akkor is de egyszerűen nem létezik hogy valóan szebbnek látta magánál:D

Szóval ismerősök közt valszeg nyalás/udvariasság miatt van, de hogy youtubeos ismeretleneket minek dicsérgetnek agybafőbe azt én nem érthetem srácként azt hiszem:D

2012. ápr. 19. 17:04
 8/10 anonim ***** válasza:
72%
ma 16:35 Undorodsz egy embertől csak a származása, rassza miatt? Gratulálok, te... genetikai hulladék.
2012. ápr. 19. 19:19
 9/10 anonim válasza:
egyik ismerősöm,nem annyira szép...sőt egészen csúnya,de csak azért mondják rá hogy szép,mert gazdag,és ennyi
2012. ápr. 27. 13:19
 10/10 anonim ***** válasza:

04-19 19:19

egyszerűen nem találom az európaiakat vonzónak, van akinek meg az ázsiaiak nem tetszenek na nem ugyanaz?

2012. ápr. 27. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!