Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Van bennem valami szép? Kép...

Van bennem valami szép? Kép linkelve.

Figyelt kérdés

Mi az ami kiemelkedően csúnya?

Kép:

[link]

2012. febr. 9. 17:02
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
A szenöldököm ne nézzd.. itt nagyon nem előnyös csak már rég voltam kozmetikusnál..
2012. febr. 9. 17:03
 2/14 anonim ***** válasza:
68%
úgy nézel ki mint egy transzi
2012. febr. 9. 17:07
 3/14 anonim ***** válasza:
39%
Molettnek tűnsz, ami valamennyire meglátszik az arcodon is ezáltal átlag alatti vagy én szerintem, viszont ha lefogynál és összehoznál egy jó alakot akkor sztem egész korrekt lehetne az összkép a mostanihoz képest.
2012. febr. 9. 17:10
 4/14 anonim ***** válasza:

Hát erre szokták nálunk mondani, hogy olyan tenyeres-talpas parasztlány. :D Ne vedd sértésnek.

Nem vagy húdeszép, de iszonyú csúnya se. A szemed szép, és nem vagy egy kacsaszájú műnő, manapság már ez is valami. És ahogy látom, nem nagyon vagy sminkelve, teljesen vállalható a fejed, ami pár ismerősömről nem mondható el. :D

Kicsit foglalkozz az alakodddal, egészséges táplálkozás, rengeteg mozgás, szerintem jót tenne neked ha fogynál pár kilót, szerintem az arcvonásaid is jobban kijönnének.

Előnyös, csinos öltözékkel, szolid sminkkel szerintem szép lány lehetsz. :)

2012. febr. 9. 17:56
 5/14 anonim ***** válasza:
Kellemes megjelenésed van, a szemed elég szép, de inkább átlagosnak mondanálak. Én is azt mondom, figyelj az alakodra!
2012. febr. 9. 18:19
 6/14 anonim ***** válasza:
58%

Kiemelkedően csuna a függöny

és szép a padló

2012. febr. 9. 22:35
 7/14 anonim ***** válasza:
kissé férfias vonásaid vannak... a szemeid viszont nagyon szépek. szerintem a szemöldököd furcsán viszonyul az arcodhoz. szép a hajad is, bár egy kis változtatás kéne. és kb 5-6 kiló mínusz. amúgy átlagos vagy, de helyes.
2012. febr. 9. 23:53
 8/14 A kérdező kommentje:

ez a kép kb: félhónapja készült..

azóta elkezdtem rendszeresen edzeni,egészségesen táplálkoni..

kb:1hónap mulva rakok fel újabb képet.:)

2012. febr. 10. 08:12
 9/14 anonim ***** válasza:
Szerintem nem vagy csúnya láttám nálad csúnyábbat is. Én sem vagyok 1szépség.(legalább is szerintem)
2012. febr. 11. 18:04
 10/14 anonim ***** válasza:
fogynod kéne + új frizura + valamennyi smink
2012. febr. 11. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!