Szép vagy CSúnya?
Figyelt kérdés
A háttér szerkesztve: [link]
az EGYIKÜK hátulról,csak a képminőség nem a legjobb: [link]
2012. márc. 26. 21:18
1/13 anonim válasza:
Hát a barna hajú lány nekem nem tetszik,szőke elmegy:)
4/13 anonim válasza:
a 2. képen a lány inkább pasi ...
5/13 anonim válasza:
Olyan kis tinilányos képek :)) Amúgy szerintem mindketten olyan átlagosak vagytok! :D
7/13 anonim válasza:
A szőke lény dekoratívabb, mint a barna. Szerintem! De én egyikre sem mondanám, hogy szép. Olyan átlagos, tucat, középkategóriás. A szőke felső-középkategória, a barna alsó-középkategória.
8/13 anonim válasza:
Azért nem csak ez a két véglet létezik. Elég furi fejet vágnak az első képeken, a másodikon a barna azt hiszi magáról, hogy hú de szép vagyok, ezért ellenszenves a feje, a harmadikon meg nem értem a lényeget, mert mi köze a szépségnek ahhoz, hogy milyen vékony a dereka a lánynak. Abból ítélve nincs rossz alakja, de kevés ahhoz, hogy egyértelműen állást lehessen foglalni. Szóval szépnek végképp nem mondanám egyik lányt sem, de csúnyának sem, az átlagos kategóriába sorolnám, de ott is kicsit lejjebb, mert vannak náluk százszor szebb, de még mindig tucat arcú lányok, szóval ők nem ilyenek.
9/13 A kérdező kommentje:
2012. márc. 27. 15:03
10/13 anonim válasza:
amin hátulról van azon látszik h jól "összefogja" magát. xd a 2.kép nem jó.:S
az első az aranyos.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!