Miért van az, hogy a ronda csajok szépnek hiszik magukat?
Figyelt kérdés
Vagyis a legtöbb ronda csaj. A közepesen szép csajok pedig miért hiszik azt, hogy csúnyák? És a szép csajok többsége miért hiszi azt, h csúnya?2012. márc. 4. 15:39
1/12 anonim válasza:
szerintem aki szép, az tudja is magáról. egyébként akik kevésbé szépek, nekik akkor sok önbizalmuk van, ha szépnek érzik magukat.
2/12 anonim válasza:
Akkor én most szép vagyok, mert nem gondolom annak magam?
3/12 A kérdező kommentje:
én ismeretségi körömben mondhatni elég sok csúnya lány van, (bár mindenkinek már, h ki a csúnya és ki nem), de eléggé furcsa hogy szinte mindegyik azt vallja magáról, h "nála szebb, és jobb nincs". viszont a sok szép csaj közül a legtöbb meg csúnyának hiszi magát..
2012. márc. 4. 15:45
4/12 A kérdező kommentje:
15:44, nem. nem úgy gondoltam h am blokk, mindenki. csak a legtöbben így vannak az ismeretségem körében :)
2012. márc. 4. 15:46
5/12 anonim válasza:
szerinted te szép vagy átlagos vagy csúnya?:D és mi az emberek véleménye rólad? :)
6/12 A kérdező kommentje:
fiú vagyok, de a többség szerint, (csajok szemszögéből), állítólag "normális" vagyok :) de én is úgy gondolom, h kb az vagyok. bár bevallom, van mikor úgy érzem, h még egy picit se vagyok "szép" :D
2012. márc. 4. 15:51
7/12 anonim válasza:
mert nagypofájúak, fb-n van vagy 4500 ismerősük. feltöltik a pics@'s képet, amin leopárdmintás feszülős cicanaciban feszengnek segglyukszájjal, belájkolják 4300-an, és odaírják, "milyen szép vagy" (holott bűnronda). ezért.
8/12 anonim válasza:
A szép lányok tudják, hogy szépek. Általában csak azért mondják, hogy ők csúnyák, hogy mások mondogassák nekik, hogy "Nem vagy csúnya, nagyon szép vagy."
9/12 anonim válasza:
Tudod, mindenki vigasztalja magát valamivel. ;)
10/12 anonim válasza:
Hát, szerintem azért mert tényleg szépek, csak te látod őket csúnyának. Most hiába mondják rád is hogy jóképű pasi vagy, lehet ha meglátnálak elhánynám magam...kb ennyiről van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!