Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan érezhetném magam szépnek?

Hogyan érezhetném magam szépnek?

Figyelt kérdés
A bőröm aknés volt, most már elmúlt, csak néhány piros folt maradt,meg pár pattanás..de most megint van egy..már 3-4 éve küszködöm ezzel. a barátom (több,mint 1 éve vagyok vele) azt mondja, ne sminkeljem magam,mert úgy szebb vagyok,és neki jobban tetszik.nos, nekem nem igazán, mert látszódnak a nyomok, és a pirosság.alapozót nem használok, se szem ceruza, semmi..nem érzem magamat szépnek..ha kifestem magam,akkor a barátom besértődik,és nem áll szóba velem.. :S mit tegyek? tudtok valami nem feltűnő sminket ajánlani?
2012. jan. 29. 19:47
 1/1 anonim ***** válasza:

Erős tartós szempillafestés a kozmetikusnál 350-650 ftba kerül tartós, de diszkrét, és a szemceruzát is helyettesitheted vele.

Ajak: Labello cherry

Arcbőr: Alapozó valami pl. Bourjois Bio Detox..de a piros foltok azért is kijöhetnek gyakran, tudom hogy ezek pattanás után maradtak, de sokszor azért is maradnak meg, mert nincs eléggé hidratálva a bőr--a titok egy nagyon jó minőségű természetes hidratáló (Annamarie Börlind, Weleda)

A barátodat meg miért zavarja a smink? Mindenki szebb sminkben mint smink nélkül, meg mi az hogy besértődik? Ne haragudj, de pontosan tudja hogy neked mi tenne jót, minek örülnél és nem engedi...Biztos gyenge jellem lehet, kb akkor szoktak csinálni ilyeneket a palik, amikor attól félnek hogy más elszeretheti a csaj, másnak is megtetszhet. Ez neki bizonyára "tudat alatt" így kényelmes, hogy ha ilyen az arcod és még zavar is, más pasi tuti nem fog észre venni majd.

2012. jan. 30. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!