Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyan csajok vagy srácok, akik szépnek, vonzónak stb. tartják magukat, mégsem találnak barátnőt/barátot?
Én. Magamat kinézetre szerencsésnek tartom, ez mellett baromi igényes vagyok és próbálok intelligensen és kulturáltan élni/viselkedni.
Nem azzal van a gond, hogy nem tetszem az embereknek, hanem egyszerűen nem találok magam mellé olyan lányt, akivel hosszútávon el tudnám képzelni a kapcsolatot. Nyilván ebben az is szerepet játszik, hogy még fiatal vagyok. Volt egy 2 éves kapcsolatom, az alatt fülig szerelmes voltam a lányba. Azóta még nem éreztem senkivel sem ugyanezt, ezért maximum 1-2 hónapig tartanak a kapcsolataim.
19F
Van, de csak max. barátnak kellek. Vagy olyat fogok ki, akinek pasija van, és jön a szöveg, hogyha nem lenne pasija, összejönne velem.
19F
Én sem vagyok csúnya, sőt, mondják, hogy szép vagyok...
Egyetemre járok, és szorult belém némi értelem is. Még a humoromat is megcsillantom néha. De mégis az az egy ember, aki belém tudott szeretni /mondjuk már ebben sem vagyok teljesen biztos/ annak sem kellek már. És szerintem nem is fogok egyhamar társra találni. Nem azért mert 0 az önbizalmam, hanem azért, mert nem vagyok az a kimondott particica, aki a mai világban igen kelendő...
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!