Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A Csokicsőből kevesebb perc...

A Csokicsőből kevesebb perc is elég?

Figyelt kérdés
Heti 2x járok EU csöves szoláriumba 12 percre. Már látszik rendesen, hogy barnulok. Szombaton viszont suli, és mivel fél 2-ig vagyok bent, nem érnék oda csak zárás után, ezért egy másik szoliba kell elmennem, ami csokicsöves. Tehát ha rendes szoliba 12 percre járok, akkor csokicsöves szoliba elég a 10 perc? :)
2012. ápr. 18. 19:53
1 2
 11/13 Bijjjus7 ***** válasza:
A csokicsöves szoli erősebb mint az eu csöves gépek, úgyhogy mindenképp kevesebb időre elég menni! Úgyhogy 9-10percet javasolnék! :)
2012. ápr. 20. 21:45
 12/13 anonim ***** válasza:
A csokicsőből is van EU szabványos, viszont itt is csökkentheted a percet. Szerintem kérd ki a recepciós tanácsát. Viszont ha erősebb csövű gépbe mész szerintem is elég az 5-6 perc!
2012. máj. 9. 09:24
 13/13 anonim válasza:
Ha szeretsz szolizni, menj nyugodtan. Az egészséges szín mindenkinek jól áll. Viszont a csokicsövesbe elég a 6-7 perc is.
2012. máj. 28. 18:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!