Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A Csokicsőből kevesebb perc...

A Csokicsőből kevesebb perc is elég?

Figyelt kérdés
Heti 2x járok EU csöves szoláriumba 12 percre. Már látszik rendesen, hogy barnulok. Szombaton viszont suli, és mivel fél 2-ig vagyok bent, nem érnék oda csak zárás után, ezért egy másik szoliba kell elmennem, ami csokicsöves. Tehát ha rendes szoliba 12 percre járok, akkor csokicsöves szoliba elég a 10 perc? :)
2012. ápr. 18. 19:53
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Csokiba inkább 6-7 perc. De fúj, miért csinálod ezt?..
2012. ápr. 18. 20:04
 2/13 A kérdező kommentje:
Azért, mert alapjáraton kb. egy horrorfilmbe is elmehetnék a hosszú sötétbarna hajammal és a szószerint hullafehér bőrömmel :)
2012. ápr. 18. 20:09
 3/13 anonim ***** válasza:
mi ezen a fuj?én is heti 2x járok,van hogy 3x is
2012. ápr. 18. 20:27
 4/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem csokicsövesbe a 6 perc bőven elég!

2012. ápr. 19. 12:01
 5/13 anonim ***** válasza:
Pedig az olyan gyönyörű. A fehér bőr. Tudod, hogy régen az előkelő nőknek volt fehér bőrük, mert ők nem dolgoztak kinn a földeken, és a fehér bőrű nők általában (persze nem mind) a kiváltságosok közé tartozott. Nekem is nagyon fehér bőröm van, még hófehérkének is gúnyoltak, de én szeretem. :P Te tudod...
2012. ápr. 19. 13:20
 6/13 anonim ***** válasza:
de az már rég volt...ma már sztem sokkal inkább a barnát mondják szépnek,vagyish a többségnek az a vonzóbb
2012. ápr. 19. 15:52
 7/13 anonim ***** válasza:
42%
Nem kell mindig a nyáj után menni..Nem kell azért szoláriumba menni, mert az átlag szerint az a szép..Meg, hogy az a divat.-.- Legyen már ennyi önállóságuk az embereknek, könyörgöm.
2012. ápr. 19. 16:25
 8/13 anonim ***** válasza:

éés?nem hiszem h valaki csak azért járna mert mások szerint az divat,közbe meg neki egyáltalán nem tetszik

aki szoliba jár,annak valószínüleg a barna bőrszín tetszik,már csak abbol is nyilvánvaló h nem ingyen van ugye,és nem hiszem h bárki is fizetne azért h olyanná alakuljon a külseje amit nem szeret

am meg nem az volt a kérdés hogy járjon e vagy nem

attol még h neked a fehér bőröd tetszik nem kell másokat lebeszélni a szoliról:S

2012. ápr. 19. 20:06
 9/13 anonim ***** válasza:
Én nem beszéltem le..menjen csak. Attól, hogy én bármit is mondok nem fogja abbahagyni.
2012. ápr. 19. 21:25
 10/13 A kérdező kommentje:
Jézusom, mi megy itt... Nem arra voltam kíváncsi, hogy ki szerint szép a fehér bőr. Nyílván azért járok, mert én NEM szeretem, hogy ennyire fehér vagyok alapból. Sokkal jobban érzem magam a bőrömben, ha tudom, hogy barna a hajam, és hozzá még a bőröm is egészséges színű. Erről ennyit, ha valakinek jobban tetszik a fehér bőr, az ne járjon! ..:)
2012. ápr. 20. 12:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!