Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » NAGYON gáz, ha kb ennyire...

NAGYON gáz, ha kb ennyire vékony lábam és csontos térdem van?

Figyelt kérdés

Nem tehetek róla, az egész testem eléggé vékony, már gyerekkoromtól kezdve, pedig 4 éves koromtól kezdve sportolok, mégse látok semmi változást, sőt, az elmúlt években nőttem, és valahogy az eddig csak vékonyabb lábamból ilyen hosszú, ultravékony pálcika lett. X_X hízni is próbáltam ( amúgy IMÁDOK enni és én eszek a legtöbbet az egész családban:DD ) de valahogy semmi változás nem lett, csak egy minimális úszógumi jött fel. :D Annyira zavarba jövök, ha valaki csak a lábamra néz, és olyan "nem lányosnak" érzem. :$ Tehetek valamit ellene? Nagyon gáz lehet így a külsőm?://

[link] --> itt a link de nekem a vádli részem még ennél hosszabb.:( pfuj.:)

2012. ápr. 17. 20:23
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

pont ugyan ez van velem is, 16 éves létemre 45 kiló vagyok..:DD pedig én is imádok enni, mindig csokit zabálok.

Én meg vagyok elégedve magammal, meg amúgy is sokan szeretnének vékonyak lenni, ebből a szempontból szerencsések vagyunk..:DD

2012. ápr. 17. 20:30
 2/10 A kérdező kommentje:
Én 15 vagyok.:DD nekem is sokan mondják, hogy irigyelnek, de én mindig mondom hogy jó akkor cseréljünk:'D amúgy énis kezdem elfogadni hogy ilyen, viszont mindig bezavar ha valaki megemlíti hogy vékony.:DD és ilyenkor öntudatlanul is arra koncentrálok és úgy képzelem el magam mintha a lábaim helyén ilyen kis vékony pálcikák lennének amikkel csak csetlek-botlok.:) na ez ellen az érzés ellen szeretnék valamit tenni, bár tudom hogy minden az agyban dől el.:)) ja: és nyáron mindig hosszúgatyát hordok, csak ritkán veszek fel rövidebbet, mert tudom hogy akkor erre koncentrálnék, viszont így meg megsülök, és mindig már csak röhögök ezen a az egészen kínomban. XD
2012. ápr. 17. 20:43
 3/10 anonim ***** válasza:
40%

Na bújj el kérlek:D Mit nem adnék, ha ilyen lábam lehetne...

14L

2012. ápr. 17. 21:30
 4/10 anonim ***** válasza:
22%

Ilyen nőnek még a közelébe se mennék (17f)

Semmi izom , színtelen , lapos fenék , vékony comb , nulla vádli , ez mi? Komolyan nevetséges.

Nos kérdező ha 4 éves korod óta nincs változás akkor te nem sportolsz mert az nem létezik vagy sakkozol vagy nem tudom. És ha neked hasonló az altested ház mit mondjak izmosítani kéne és táplálkozni keményen közben hogy lehetőleg oda menjen a többlet mert ahol izmos az ember oda hízik , max ennyit tudok mondani.

2012. ápr. 17. 21:38
 5/10 A kérdező kommentje:
Képzeld, tornával kezdtem, aztán úsztam nagyon sokáig, aztán duatlon, triatlon, atlétika és öttusa,de mostmár csak futok meg lépcsőzök egy fél éve, mégis ilyen.:) ami meg a táplálkozást illeti: zabálok mint állat. XD és nem mocsok kaját. ;) ( ne értsd félre, nem salátán élek )ezért szeretnék valami magyarázatot kapni.:o
2012. ápr. 17. 22:22
 6/10 A kérdező kommentje:
21:30-asnak: jaj ne kívánj ilyet magadnak.:)))hidd el, rosszabb mint egy rémálom.. a husisabb lábak ha véletlenül nem is tetszenek magadnak ( pedig tetszenie kéne!!) akkor is lehet rajta formázni de én mit kezdjek magammal?:"DD
2012. ápr. 17. 22:24
 7/10 anonim ***** válasza:
0%
Hát nemtom mi van akkor , bár nálunk is van 1-2 ilyen lány , meg van aki nem tud nőni csak magasságban na ő tényleg szegény lány kategóriás , de valamit ki kell találni mondta nálunk is osztályban is 1-2 nő hogy jajj ő nem tud hízni aztán nyár után visszajött kétszer akkora popsival.
2012. ápr. 17. 22:52
 8/10 anonim ***** válasza:
én 12 éves vagyok, nagyon vékony én is, szeretek enni, de nem hízok, a nagymamám és apukám is nagyon vékony ennyi idősen, tehát remélem majd én is hízok kicsit
2012. ápr. 18. 19:30
 9/10 anonim válasza:
u ez a bajom meg deszka is vagyok én vagyok az egyedüli ilyen az osztályba és ez zavar nagyon ... mert nemtom ti h vagyok vele de én azért jobban érezném magam ha lenne még 1-2 ilyen csaj az osztályba és nem én lennék a legdeszkább és legmagasabb kakukktojás az osztályba minden sorból kikandikál a fejem XD
2012. dec. 20. 18:11
 10/10 lucasis válasza:
76%
Azert vagy ilyen vekony mert Ectomorf vagy.(ez egy testalkat keress ra a neten).Neked az lenne jo hogyha elmennel kondizni,de ezt nem ugy ertem hogy edzd szet magad kox stb..hanem csak olyan gyakorlatokat amik novelik az izmokat de evvel ellentetben noies maradsz.Keress ra az interneten hogy milyen edzessel erheted el ezt.Mar hallottam olyan nokrol hogy olyan sovanyak voltak hogy csak na es par evig edzettek es ugymond izmosak lettek de a formajuk nagyon noies maradt.Szoval en azt ajanlom hogy menj el kondizni par evet (DE NE ADD FEL),es nezd meg a neten hogy melyik fajta edzessel tudod magad ''nagyobba'' tenni.De vannak olyan pasik akiknek az ilyen lanyok jonnek be szzoval...:)
2014. aug. 10. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!