Van itt olyan lány, aki magának gyantázza a bajuszát?
:)
Sajnos én is kÜzdök ezzel a problémával.De én nem magamnak gyantázom, hanem a kozmetikusom csinálja.
így sokkal hatékonyabb! Na de a baj az, hogy egy hét után megint kezd látszani.:((
Ennek ellenére csak minden 3 vagy 4. héten szedetem le.
Amúgy láttam bevásárlóközpontokban is hideg gyantacsíkokat.
[Sesu, Farmec vagy Veet]
Még soha nem próbáltam, de biztos azok is jók.
Megtudhatom kedves kérdezô, hogy hány éves vagy?
én 18 vagyok[de már másfél éve gyantáztatom]
Szerintem elég sok lány gyantázza.
Én elég sokféle arcgyantát vettem már, de nekem az olcsóbbak nem nagyon váltak be. Valahogy nem szedték le a szőrt (volt olyan, amin alig volt gyanta pl.), ezért, amikor van pénzem, Veet márkájút veszek, ami körülbelül 2000 Ft körül van.
Amúgy szerintem is jó, ha a kozmetikus csinálja, csak akkor minden alkalom kb. 800 Ft, így meg ha veszek mondjuk egy 700 Ft-os gyantát, az nekem 6 hétig elég (ált. 12 pár van bennük).
20L
A 16:59-es válaszoló vagyok.
Nyugi, először nekem se ment, sőt mostanában is van, hogy elrontom. =)
Szerintem akkor próbáld meg azt, hogy kéthetente mész a kozmetikushoz akkor és a kimaradó időben pedig magadnak csinálod. Mert így egy idő után begyakorlod és jó lesz, de ha elrontanád, ő többnyire rendbe tudja hozni.
A szemöldökél még ez is egy jó módszer ameddig meg nem tanulod rendesen, hogy mondjuk minden nap utánaszeded azt, ami kinőtt. És akkor csak a vonalat kell követned, nem magadnak kiszedned az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!