Van még ilyen lány rajtam kívül?
Olyan, aki bármennyit ehet és nem látszik meg rajta semmi? Titeket nem keserít el, hogy ilyen vékonyak vagytok?:/ Nekem annyira elegem van már belőle, próbáltam már a speciális étrendet, gyógyszereket, teákat, vitaminokat, de semmi nem használt. Nektek nincs ebből elegetek?
Előre is köszi a válaszokat!
Én ugyan nem ilyen fajta vagyok, rajtam sajnos minden meglátszik... és főleg hasra hízok.. ne egy 90 kg-s csajt képzelj el, de a hasamon mindig van felesleg.. jobb,mintha nagyon sovány lennék, de hidd el ez se áldás.
Egy ismerősöm viszont olyan mint te vagy. Suliba megeszik 6!!!! szendvicset,csoki,innivaló stbstbstb.... és jó ha van benne 50 kg. És ehez a súlyhoz magas is.. nagyon vékony szegény. Semmitől sem hízik.Úgyhogy nem vagy ezzel egyedül. Lehet,hogy csak ilyen fajta vagy, pár év múlva meg változik a helyzeted...
Hát én régen ilyen voltam, most bezzeg nem így van... Mostanság én is rögtön a hasamra hízom, ha bármi kis csokit merek enni, szóval próbáld addig kihasználni ezt, amíg lehet. =D
De amúgy megértem, tök rossz lehet, ha tényleg nagyon vékony vagy, és sokat beszólogatnak miatta. Hány éves vagy? Ha a tizenéveidnek az elején, közepén jársz, szerintem el fog múlni pár év múlva.
21 éves vagyok, szóval már abban sem nagyon bízhatok, hogy csak a "tini" kor miatt vagyok ilyen...az a baj, hogy sportolok is, de azzal is szinte csak azt értem el, hogy az a kis husi is lement rólam, ami volt, de vastagodni nem nagyon vastagodtam...szóval ez ilyen.
Köszi, hogy ennyien írtatok!
18 éves lány vagyok. Ugyanez a helyzet...Eszem, de nem látszik. Mondjuk engem nem zavar. Nem mondhatom magamat soványnak és nem is érzem magamat annak. Egyszeruen vékonykák vagyunk. Még változhat a helyzet.
Habár emlékszem amikor sok tejfölt meg banánt ettem, akkor látszott, hogy hízom.
Egyik nyáron, vagy 3-4 éve szedtem az ökonettôl Korall kálciumot. Tudod-e, hogy 5 kg-t dobott rajtam. úgy meghízlalt:))
Aztán, ugye én rendetlenÜl is eszem[munka és suli mellett].
Ne aggódj!Jobb vékonynak lenni, mintsem kövérnek!
Amúgy tényleg ajánlom ezt a kálciumot:)
Sok sikert :*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!