Van még ilyen lány rajtam kívül?
Figyelt kérdés
Olyan, aki bármennyit ehet és nem látszik meg rajta semmi? Titeket nem keserít el, hogy ilyen vékonyak vagytok?:/ Nekem annyira elegem van már belőle, próbáltam már a speciális étrendet, gyógyszereket, teákat, vitaminokat, de semmi nem használt. Nektek nincs ebből elegetek?
Előre is köszi a válaszokat!
2012. ápr. 13. 19:48
11/19 Izabell válasza:
utolsú vagyok...
elfelejtettem írni. hogy 47kg vagyok és 164cm
12/19 anonim válasza:
Én is ebben a cipőben topogtam. Hiába ettem a pörkölteket, hambikat, pizzákat, mindent amitől csak hízhat az ember lánya, kb 1 kg-t ha híztam. 163/47 kg voltam akkor. Most 53 kg vagyok. És ahhoz, hogy feljöjjön ez az 5 kg, az kellett, hogy szüljek egy babát. Akkor feljött 18kg, de imádkoztam, hogy legalább egy pár maradjon fent rajtam. :)Lehet ez majd nálad is megoldja. (23 vagyok)
14/19 anonim válasza:
anno bioszon tanultunk ilyenről:
hu.wikipedia.org/w/index.php?title=Ors%C3%B3f%C3%A9rgek
???
egy vizsgát megérne
15/19 anonim válasza:
Igen. 27éves vagyok, de világ életemben magasabb és vékonyabb voltam az átlagnál. És most hogy kissé megváltozott az életem, ledobtam még 6kilót is, 54-re lementem 60kgról és 180cm vagyok. Azt mondták a pajzsmirigy gyógyszer miatt lehet, de felhízni sokkal nehezebb mint gondoltam. Az utóbbi időben megettem vagy 10tábla csokit, minden nehéz ételt és felment 1kiló. Tehát hidd el átérzem a helyzetet, és nekem is beszólogatnak, milyen vékony vagyok, hogy lóg rajtam a nadrág stb. De hát most mit csináljak:-)
16/19 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok,sjanos :(. 165 cm vagyok,és 45 kg. Annyit eszek mint egy kisebb disznóól,és jó ha egy év alatt felszedek 1-2 kilót. Ruhát szenevdés találni,nadrágból még a legkisebb 25-ös méret is lóg rajtam. A sírógörcs kerülget néha. Szoktak is elnézést a kifejezésért b*szogatni a tanáraim,osztálytársaim is,hogy úristen,jesszus milyen vékony vagyok,nincs mellem... stb. Bár ez inkább a lányokra jellemző. Fogadd el magad szerintem .)
17/19 A kérdező kommentje:
Akkor legalább nem csak én szenvedek ezzel...Vásárolni én is utálok, amikor már 100 boltba mentem és nincs egy normális nadrág, ami jól állna rajtam, vagy egy felső, ami nem lógna:(
Köszi a válaszokat!
2012. ápr. 14. 11:12
18/19 anonim válasza:
Sajnos én is így vagyok ezzel.26 éves vagyok,168 cm és 47-48 kg között szoktam ingadozni.Mielőtt megjött volna az első mensim még egy kicsit dundi voltam,utána viszont mintha lefaragtak volna belőlem.Ehetek én bármit,semmi sem látszik rajtam,pedig az édességeket nagyon szeretem.Mondjuk az is hozzá tartozik,hogy pár éve dohányzom,de nem vészesen sokat.Próbálkoztam vitaminokkal,étvágygerjesztőkkel de semmi sem használ.Elegem van belőle,de változtatni nem tudok rajta.
19/19 anonim válasza:
én is ilyen vagyok de engem nem zavar mert legalább nem hizok el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!