Van rajtam kívül olyan 19-20 év körüli lány, aki szeret a New Yorkerben vásárolni? :D
Én szeretek ott vásárolni. Hülyeség hogy buta tinik vásárolnak ott...szerintem xD
Különben is kisvárosba lakok ahol semmi üzlet nincs szóval utazni is kell. És nem fogok BP-re menni egy hülye zara vagy mittom mi miatt mert ott "jó minőségű cuccok vannak". Persze biztos nagyon király cuccok vannak ott, de biztos drágák is. Nekem megfelel az olcsóbb is meg nem szeretek nőiesen öltözködni.
17/L (bocs tudom hogy 19-20 éves lányokat kérdeztél :D)
Akkor en biztosan nagyon gaz vagyok, mert 28 eves vagyok es szoktam ott vasarolni. Nem azt mondom, hogy onnan oltozkodom, de ha vasarolni megyek, akkor mindig benezek. Szoktam venni fehernemut, vettem farmer rovidnadragot, felsot, stb. Hozzateszem, hogy en soha sehol nem a legfrissebb divat szerinti 500 meterrol felismerheto divatholmikat keresem, mert elegge kialakult mar a sajat izlesem, de mindenhol talalok 1-2 ruhat, ami nekem is jo lehet.
Sot, a ferjem is elkiser neha es o is szokott talalni ott 1-2 dolgot.
Ezek szerint nem vagyok UFOXD
Csak azért, mert az ilyen "nagyon divatos" barátnőim olyan viccesek, amikor veszek valami új cuccot, és amikor meglátják, egyből kérdezik, hogy
- Aaa dejó, ezt hol vetted? baromi jól néz ki!
- A New Yorkerben.
És ilyenkor vágnak egy olyan pofát...xD Egyből nem is olyan jó:D Ennél már csak az a viccesebb, ha a ruha nem a New Yorkerből, hanem a C&A-ból vanxD Ez a toplistájuk alja. Ja, nem. Az a Háda turkáló:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!