Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Igaz az, hogy a nagy mellű...

Igaz az, hogy a nagy mellű nők hajlamosak a hízásra, míg a kis mellűek kevésbé?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 13. 15:12
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül igaz, de tény, hogy nagymellű nőknek általában hajlamosabbak. De ismerek olyat is, aki nagyon nagyon vékony, a hasa szép lapos, sehol egy gramm felesleg rajta... viszont a mellbősége átlagon felüli. Nem mű, csak "szerencsés" alkat.
2012. ápr. 13. 15:16
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem igaz,persze kivétel erősíti a szabályt.De azért általánosságban igaz.

Pl. nézd meg a latin nőket,nagy mell,nagy fenék,husis comb,na ők aztán megszenvedhetnek az alakjukkal.(Jennifer Lopez,Shakira). Bár közülük is van kivétel pl. Penelope Cruz.

Én kismellű vagyok,és imádok enni.Nem látszik meg.Előnye hogy zabálhatok és nem hízok el,hátránya hogy a mellem se lesz sose nagy :( Valamit valamiért.

2012. ápr. 13. 15:28
 3/6 anonim ***** válasza:

Kicsi a mellem (80B), de hajlamos vagyok a hizasra, mert mind2 szulom tulsulyos

20L

2012. ápr. 13. 17:40
 4/6 anonim ***** válasza:

Fordítsuk meg a dolgot: a testesebb nőknek nagyobb a melle (azt kívülről úgy sem tudhatjuk, hogy vékonyabb testalkattal hány mérettel lenne kisebb a mellük.)

Én azt mondom, aki hajlamos a hízásra, az jobban el is van látva "mellesleg".

Nekem kínszenvedés egy-két kilót felszedni, nagyon vékony vagyok. Cicim sem nagyon van, de már megszoktam, hogy ilyennek születtem :)

2012. ápr. 13. 18:27
 5/6 anonim ***** válasza:
Hát..szerintem nem igaz.. ha magamból indulok ki :((
2012. ápr. 13. 20:22
 6/6 anonim ***** válasza:
Én 75C-t hordok, és 53 kg vagyok, 160 centimhez. Hát tudjátok, hogy van, sosem az a jó, amit kapunk. Ha választhatnék, én kisebbet szeretnék. :)
2012. ápr. 14. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!