Mi nők hajlamosak vagyunk kicsit átváltozni külsőre mikor lezártunk magunkban egy korszakot, vagy vége lett egy kapcsolatnak?
A férfiak ezt nem hiszik el,és jobban hiszik azt ilyenkor,hogy csak dobni akarunk magunkon egyet,hogy tetszelegjünk másoknak...
De ugye hogy mi nálunk nőknél így van?
Első sorban azokat kérdezem akik leginkább ilyenkor változtatnak a külsőjükön.
Előre is köszi!
L/19
nem vagy vele egyedül :) mi nők már csak tudjuk hogy ilyenkor jól esik egy kis változás. Azon pedig ne csodálkozz hogy a férfiak nem értik meg, soha nem is fogják...
18/L
Ugye ugye?:)
Tudtam én:)Köszi:)
hát ez pedig nem igaz. ma mondjuk jól megkaptam egyik haveromtól: "tavaly nyáron még jókislány voltál, farmer tornacipő, most meg már egy plázak urva műkörmökkel és latexnacival, + a szóhasználatod iszonyú"
szval meglehet változni, vagyis nekem sikerült : D
Én is így vagyok vele.Szakítás után szeretek valamin változtatni ,jöhet az új frizura vagy új hajszín.Olyankor úgy érzem mintha új életet kezdenék- furán hangzik,de így van (ha külsőleg megújulok,ahhoz jár a tiszta lap is:).A divat sem utolsó és unalmas mindig ugyanaz a frizura vagy hajszín.
Inkább leszek olyan,aki minden héten megújul,mint olyan,aki 20 éve ugyanahhoz az ódivatú hajhoz ragaszkodik.
Én mindig így vagyok vele. Ezáltal persze magammal is elégedettebb leszek. De szerintem az is benne van, hogy ha nincs senki az életedben, több időd magad önmagadra, mozogni, ruhát-cipőt-kiegészítőket venni, fodrászhoz járni stb., így egyértelmű, hogy kicsit átalakul az ember:)
Én általában mindig frizurát váltok, és beszerzek egy halom új cuccot, valahogy ez azt is jelzi hogy "már más ember vagyok", jól esik ezt kifejezni. Na nem mintha ez olyan gyakran fordulna elő:P De most éppen ez van:D
Én most pont azon gondolkodtam,hogy ha szakítok a barátommal,akkor megcsináltatom a tetkót,amit kinéztem.
Pluszba visszarakatom a piercingem. Addig nem igen lesz meg,mert nem akarja,hogy legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!