Mekkorára nő hetek meg? Magasságom normális?
Figyelt kérdés
175-178 cm vagyok (a családban anyám részéről mindmagasak voltak apám részéről meg csak a dédszülők voltak magasak ha ez számít valamit)
februárban töltöttem a 16. életévem és azt szeretném kérdezni hogy fogok-e még nőni meg az is furcsa hogy 7.be 150 cm voltam és 8-ba 155 most 10.es vagyok és ekkora meddig növök meg fogom ütni az 180-190-et(mert anyai részről mind magasak ilyen 2méter környékiek)?? és mit ajánlaotok hogy nőjek járak gyúrni idáig jártam minden szer nélkül de lassan 1 éve és alig nőttem fussak valami egyéb)
Válaszotokat előre is köszönöm!!!
2012. ápr. 12. 20:41
1/6 anonim válasza:
az IQ szinted kéne nőjön,de az nagyon sokat még:))XD
2/6 anonim válasza:
Miből vagy ? Fiú ? Lány ? Csubakka ? Uhrin Benedek ?
3/6 A kérdező kommentje:
fiú
2012. ápr. 12. 21:03
4/6 A kérdező kommentje:
az IQ szintemmel minden rendben van nem tudom minek kötözködsz de ha ettől keményebb vagy grat
2012. ápr. 12. 21:04
5/6 anonim válasza:
Hát 18 éves korodig még simán nőhetsz, ne aggódj. Meg még később is talán. Miért akarsz ennyire nőni, szerintem így is magas vagy az átlaghoz képest, csak a súlyod legyen vele arányban.
6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszod
2012. ápr. 13. 20:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!