A magasságom 165 cm, a súlyom 48 kg. Sovány vagyok?
első válaszoló: köszi! szted tehát inkább vékony vok?
második válaszoló: lány vok, hogy érted azt, h ha izmos az alkatom, lehetek 60 is? 10 kiló izmot nehezen szedek fel, hacsak nem sportolok intenzíven.
Hát ez 10 kilóval az átlag alatt van!! De ettől függetlenül még lehet, hogy nem annyira feltűnő a hiány. Ezt így látatlanban nehéz megmondani. Azt, hogy valaki sovány-e, csak látványra lehet megállapítani. Mindazonáltal szerintem próbálj meg egy kicsit sportolni és szénhidrátban gazdag táplálkozást folytatni, persze csak akkor, ha zavar, hogy vékony vagy. Ha nem, akkor élvezd ki a vékony alkat jótékony hatásait (pl.: nem kell lemondanod az édességekről). :-)
20/f
18:42, jó lehet olyan erősnek lenni :) bizti csinosak azok a lányok!
én szeretem, h vékony vok, bár szeretnék kicsit erősebb lenni, szerencsére a melleim nem kicsik, a barátom is csinosnak tart, de előfordul, h megjegyzést kapok az vékony alakomra, ami persze zavar, és a szubjektív vélemények mellett szükségem van objektívre is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!