Pasik/Fiúk nektek bejönnek az alacsony lányok? Kb 150 cm-sek?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 11. 23:06
2/15 anonim válasza:
Ne aggódj én 160 cm vagyok és nagyon sok pasinak bejön, hogy pici vagyok. Pici a kezem lábam.
Nem mindenki a magas csajokért rajong.
3/15 anonim válasza:
én 187cm magas vagyok,és nagyon bejönnek,főleg,ha hosszú haja van az illetőnek és aranyos is.
4/15 anonim válasza:
én is egy 187 cm magas fiú vagyok, de nekem a 150 centis lányok azért már tényleg picit kicsik...nem azért mondom, nekem is az alacsonyabbak jönnek be, de az a közel 40 centi már különbség.
5/15 anonim válasza:
Keress magadnak 180 cm + barátot úgyis ilyen magasságú srácok az "eseteitek" Üdv egy 172 cm magas srác.
6/15 anonim válasza:
én 156cm-es lány vagyok,a bártom 174cm-es és nagyon szereti h ilyen pici vagyok :)
17/L
7/15 A kérdező kommentje:
18:53 dejó neked :) énis egy ilyen pasit szeretnék akit ez nemzavar hogy ilyen pici vagyok :/
és köszönöm az eddigi válaszokat! :) persze még irhattok ;)
2012. ápr. 18. 19:21
9/15 A kérdező kommentje:
15 ..
2012. ápr. 18. 19:59
10/15 anonim válasza:
Nekem csak a 175-től felfele.......Az alacsony lányok nem jönnek be igazán , megmondom őszintén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!