Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Tetkó ötletek? (lent)

Tetkó ötletek? (lent)

Figyelt kérdés
egy nagyon kis picike tetoválást szeretnék, de nem tudom sem azt, hogy mit, sem azt, hogy hova. ilyenre gondolok, mint csukló, boka, ahova lehet ilyen kis picit. és hogy mi legyen az. bármilyen témában. ötleteljetek légyszi :)
2012. ápr. 7. 14:23
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez nagyon gáz, hogy másoktól vársz ötletet, hogy mit is viseljél magadon egy életen át. Ezt neked kell tudnod, más honnan a francból tudja, hogy te milyen vagy, mit szeretsz, mi az, amit még 20 év múlva is tudnál vállalni? A tetoválás jobb esetben teljesen egyéni, mindenkinek a saját egyéniségére, stílusára van szabva. De az, hogy fogalmad sincs mit és hova, szerintem még nem értél meg arra, hogy tetováltass.
2012. ápr. 7. 14:39
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha nem tudod mit akarsz akkor inkább hagyd... Csak azért, hogy legyen azért teljesen felesleges.
2012. ápr. 7. 14:53
 3/4 anonim ***** válasza:
kereszt, v. csillag, nyíl, nyilas, skorpió, kicsiben csak ezek mutatnak jól. menj el a szalonba, és a tetoválós biztos fog mondani még ilyeneket.
2012. ápr. 7. 14:59
 4/4 anonim ***** válasza:
82%

Divatból ne tetovlátass, csak mert milyen jól néz ki és te is akarsz egyet! ez szánalmas.

Ha valamihez igazán kötődik valaki és azért akarja magán viselni egy életen át akkor oké, mert ennek az a lényege, nem az hogy én megmondom nekedhogy te figyelj má' csináltass egy szívecskét a seggedre mert az mekkora poén....

Nőj fel inkább...

2012. ápr. 7. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!