Holnap szépségnapot tartok! Ötletek?
Holnap rengeteg időm lesz magamra és úgy érzem, a bőrömnek és a hajamnak is szüksége van az általános tisztálkodáson kívül egy kis ápolásra.
A bőrtípusom a testemen kissé száraz, az arcomon pedig kombinált.Milyen bőrfrissítő, hidratáló tippeket, pakolásokat ismertek?
A hajam száraz típusú, feltennék pár órára valami hatékony pakolást.
Várom az otthoni praktikákat, ami nektek is bevált!=)
Oliva olajat és cukrot kevertem össze, és zuhanyzás közben luffaszivaccsal átdörzsöltem a testem.Aztán tusfürdővel lemostam, majd hideg-meleg zuhanyt váltogatva befejeztem a tusolást.Betestápolóztam magam és nagyon szép, sima és puha lett a bőröm.
Az arcomat kamillás arcgőzölés után mézből és cukorból készült arcradírral átradíroztam, majd fekete szappannal lemostam és hidratáltam.Alig bírom ki, hogy ne piszkáljam, annyira sima.=)
Míg ezeket megcsináltam, ricinus olaj fennt volt a hajamon(csak a fejbőre maszírozva), most hajat mostam és feltettem egy tojás sárgájából és egy kanál mézből kevert pakolást!=)
Azt hiszem, alaposan foglalkoztam ma a bőrömmel, hajammal.=) Próbáljátok ki Ti is havonta 1-2 alkalommal ezeket a dolgokat, egyik-másik tényleg sokat segít!=)
Köszönöm a tippeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!