Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A kérdésemmel kapcsolatban...

A kérdésemmel kapcsolatban ötletek? (Bővebben lent! )

Figyelt kérdés

Sziasztok,egészségileg és párkapcsolatig sajnos a 2011es évem maga volt a pokol,majdnem öngyilkosságot kíséreltem meg,rengeteget sírtam,sok embert elveszítettem akit barátnak hittem,az iskolában is romlott a teljesítményem.

Ez év eleje is kissé döcögősen indult sajnos,de kezdenek helyrejönni a dolgok,és ezt a rossz időszakot szeretném lassan lezárni és az "új" életemet elkezdeni.

Úgy gondoltam szeretném ezt a "korszak váltást" egy tetoválással szimbolizálni,sok mintára gondolok jelenleg,ezért is kérdeznék elsősorban olyan embert,akinek van olyan tetoválása ami egy "korszak váltás" ihletett,minden ötletet előre is köszönök.

Ne csinálj tetoválást,ne írjátok,mert eldöntöttem,hogy szeretnék egyet. Bármi kérdésetek van,amit esetleg nem írtam le kérdezettek nyugodtan.

20/L

2012. jan. 24. 21:35
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Csukd be a szemed, és képzeld el, hogy kívülről nézed magad. Az a minta, amit először meglátsz magadon, na az lesz a megfelelő. Sok minden kavarog a fejedben, nem is fogod tudni eldönteni, hogy mi legyen, egyszerűen majd magától villámcsapás szerűen megszilárdul az "egyik lehetőség".
2012. jan. 24. 21:47
 2/2 anonim ***** válasza:
másnéven parkettafonás
2012. jan. 25. 02:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!