Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek milyen tetkó...

Szerintetek milyen tetkó mutat ott jól?

Figyelt kérdés
a medencecsont körüli részre szeretnék egy tetkót. Szerintetek milyen minták mutatnak ott jól ?? linkeljetek :D
2012. márc. 29. 18:30
 1/4 anonim ***** válasza:
54%

Ne más mondja meg,hogy milyen tetkód legyen,ezt magadnak kell eldöntened,ha meg csak azért akarsz,mert most hű de divat lett akkor felejtsd el inkább.

De tegyél nyugodtan oda egy madarat,vagy egy csillagot és tökéletes lesz.. (remélem érződik az irónia)

[link]

2012. márc. 29. 18:42
 2/4 A kérdező kommentje:
istenem miért kell így válaszolni ??? csak ötletekre voltam kiváncsi -.-"
2012. márc. 29. 19:29
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem az elsőnek abban igaza van, hogy először válaszd ki milyen tetoválást szeretnél, gondold át alaposan és csak utána tetováltass. Ne azt nézd ki, hogy jaj de jól mutatna a vádlimon... Tudom, hogy le lehet szedetni a tetoválást, de életed végéig viselni egy ábrát vagy feliratot vagy akármit ennél komolyabb döntés.

Ne támadásnak vedd amit az első írt, hanem gondold át

2012. márc. 29. 19:37
 4/4 SzilKa ***** válasza:
100%
tegnap egy lánynak két masnit tetováltam a medencecsontjára, amolyan régies stílusú brossos masnit... Határozottan jól néz ki :)
2012. márc. 29. 23:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!