Milyen egy egyedi tetkó? Mutatnátok képeket?
Figyelt kérdés
2012. márc. 25. 10:17
1/3 anonim válasza:
Ha mutatok egy képet egy egyedi tetkóról, és te megcsináltatod ugyan azt, az rajtad már nem lesz egyedi. Akkor egyedi valami, ha a saját elképzelésed és téged jelképez.
2/3 A kérdező kommentje:
Azt értem én, de csak azért tettem fel a kérdést, mert ha valaki meglát egy tetkót, akkor egyből mondja, hogy jahhjminden2.embernekilyenvan, és most nem a csillagos, madaras tetkókra gondolok.
2012. márc. 25. 11:26
3/3 anonim válasza:
Igazad van amúgy... Ezt én is észrevettem
(nekem van a derekamon egy tetoválás, amit teljesen én terveztem meg, raktam össze gépen, mégis mikor ide felraktam 1x képet róla, mármint akkor még nem volt rajtam, csak az ábráról volt kép, ugyanezt megkaptam, hogy tucattetoválás... )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!