16éves lánynál mennyi az ideális testsúly? 178cm magas vagyok és 73kg.
Szerintem ilyen magasság mellet teljesen iseális a70-72 kiló
és nem hiszem hogy van olyan férfi aki a sovány nőket szereti':-)
szerintem ez teljesen ideális.
Mint minden más korban is, hogyha van egy egészséges énképed, és jól érzed magad a bőrödben, akkor pont ideális.
Szerintem ezek az adatok nem mérvadóak. Mi van, ha valakinek a feje 30 kiló? Akkor ezek a paraméterek kicsit más testalkatot jelentenek, mint egy 10 dekás fejjel rendelkező egyén esetében.
Esetleg van egy 5 kilós, és egy 3,75-ös melled, amik jó szomszédságot ápolnak, mellé 30 centi átmérőjű bokád, akkor a fene nem tudja megmondani, hogy mi az ideális.
Szerintem ennek a kérdésnek a megválaszolása nem megoldható interneten, látatlanban.
Ha százan válaszolnak, és 51 azt mondja, hogy szerinte túl súlyos vagy, 39 szerint pont jó és 10-en azt mondják, hogy hízzál még az ideálishoz, akkor többség dönt alapon elhiszed nekik, és fogyózni kezdesz?
65-70 körül ideális ehhez a magassághoz.
Ő pont 178 cm, és itt vannak róla 60-90 kg közötti képek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!