Lányok! Hány kilók és hány centik vagytok?
Figyelt kérdés
És még egy kérdés,ha már erre válaszoltatok:
Szerintetek a 182cm,62kg milyen?
Előre is köszi
2009. jún. 15. 15:41
21/53 A kérdező kommentje:
én előtte nagyon szomorú voltam,azért ettem annyit,most boldog vagyok és ezért nem eszek bánatomban,azért tudtam fogyni. :)
2009. jún. 15. 16:41
22/53 anonim válasza:
Én 176cm/50 kg ... azt mondják modell alkat vagyok,de én magamnak nem tetszem :( szoval énsem tudom h ez tényleg jo vagy csak mondják ??
23/53 A kérdező kommentje:
eőzőnek:
az mondjuk tuti hogy nagyon kevés,hacsak nem eredetileg és genetikailag is ilyen alkat vagy...
2009. jún. 15. 16:42
24/53 anonim válasza:
172 cm vagyok és általában 72 kiló.
Most épp 75 kg a súlyom, mert szülés után még nem állam vissza az eredeti súlyra - de dolgozom rajta.
25/53 anonim válasza:
Ó, bocsánat. A magasságod miatt hitték sztem sokan, hogy fiú vagy, mert azt nem írtad hogy lány vagy. Így viszont egész ok. a 62kg, talán még néhány kilót felszedhetsz, de ne sokat, mert ezzel a magassággal nagydarabnak tűnhetsz vele, szóval inkább legyél karcsú(azért ne sovány)
26/53 anonim válasza:
En ha szerelmes vagyok annyira izgatott allapotba kerulok,h nem tudok enni!
27/53 A kérdező kommentje:
hát igen... magas vagyok. :) de a basárom 193 cm,úgy hogy nincs gond :)
2009. jún. 15. 16:44
28/53 anonim válasza:
160 cm, 51 kiló - pont jó, kicsit talán sovány. Szerintem is rád férne még pár kiló.
29/53 A kérdező kommentje:
*barátom
2009. jún. 15. 16:44
30/53 anonim válasza:
egyik korábbi válaszolónak: 176/50 tuti kevés! én 176/60 vagyok, nekem is állandóan ezt mondják, h modell lehetnék, nincs rajtam egy deka háj se, elég vékony vagyok 60 kilósan is, szóval 176/50 az nagyon kevés!
Ki is számoltam neked: 16,14-es a testtömegindexed, ez alultáplált! legalább egy 6-7 kilót híznod kéne, hogy elérd a normál alkatot(akkor lenne 18-as a testtömegindexed)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!