[link] kb. az első ill. a második csík közti részről indulna a tetoválás, egy 5-6 cm-es kínai betű, viszont sokaktól hallottam, hogy itt fáj a legjobban, ez igaz?? Egyébként az nagyon gáz, hogyha innék előtte?? (Nem berúgni, csak egy feles házi pálinkából) Vagy ez nem érne semmit?? 18/F
Előre is köszönöm a segítséget...
2012. márc. 26. 23:15
1/7 anonim válasza:
Szia. Fáj-fájdogál, de azért vannak helyek, ahol kellemetlenebb. Inni kifejezetten tilos előtte, azért, mert az alkohol hígítja a vért, így jobban fog vérezni, ami miatt egyre lehetetlenebb lesz pontos munkát végezni. Nem mellesleg nagyobb az esély arra is,hogy kidobja a bőröd a festéket. Én a helyedben jobban meggondolnám a dolgot, hiszen a tetoválás nem egy olyan ékszer, amit levehetünk. Ha azon gondolkozol,hogy fáj-e, akkor még nem vagy elég érett ahhoz,hogy ilyen döntést hozz.
20/L
2012. márc. 27. 00:45
2/7 anonim válasza:
Mindenkinek más a fájdalomküszöbe, úgyhogy sokat nem tudunk mondani. Pl. amikor én tetováltattam a szemhéjam, szinte nem is éreztem fájdalmat, anyukám meg nagymamám meg azt mondta, hogy borzalmasan fájt nekik. Meg amikor a csuklómra varrattam, akkor a tetoválósrác készített fel, hogy fájni fog, az sem fájt különösebben...
2012. márc. 27. 09:39
3/7 anonim válasza:
Nekem a hátamon van, nem volt kellemes, de azt nem mondanám, hogy fáj.
2012. márc. 27. 11:59
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, sokat segítettetek :)
Tisztában vagyok vele, mivel jár... Nem vagyok érett?? Háát sosem leszek az :D azaz mindig féltem kiskoromban is a különböző védelmi oltásoktól, igaz, hogy egyáltalán nem fájt de nagyon paráztam előttük :D És ez így megmaradt velem :$ :D
2012. márc. 27. 15:42
5/7 anonim válasza:
jajj ez az érett duma elég sablonra sikeredett...persze,hogy rákérdezel fáj e! ha nem gondolnál arra, hogy mekkora fájdalommal jár,nem értett lennél,hanem h*lye, már bocs.:) nekem a hátamon van, de nem volt vészes, simán ki lehet bírni. Mondjuk az ún. lágy részeken jobban fáj, pl oldal,nyak,stb. de sztem nem fogsz belehalni. Inni pedig tényleg ne igyál előtte, meg gyógyszert se vegyél be!:) sok sikert!
2012. márc. 27. 15:57
6/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm :)
2012. márc. 27. 19:13
7/7 anonim válasza:
Nekem full kar tetoválásom van, de ez megint más, mint csak alkarra. Hajlatokban necces, néha bekönnyeztem, de abszolút bírható. Sőt! Én picit beteg is vagyok, mert részben magáért azért a bizonyos "kellemetlen" érzésért is nagyon vártam a következő alkalmat :) Szeretem azt a fajta bizsergető, kicsit fájdalmas érzést :) Szóval, ha csak alkarra szeretnél, ne parázz, max kellemetlen lesz, picit fáj, de sztem hamar rákapsz te is és nem fogsz megállni :) A gyógyulási folyamatra figyelj oda és ápolásra ;)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!