1-10-es skálán mennyire fáj a tetoválás?
Figyelt kérdés
Például csuklón? Vagy hason?2012. márc. 25. 20:08
1/12 anonim válasza:
mindenkinek mas a fajdalomkuszobe:)) attol is fugg, h hova csinaltatod :))
2/12 anonim válasza:
Úgy, ahogy az első mondja. Amikor én csináltattam a csuklómra, ismerősöm (aki csinálta) felkészített, hogy nagyon fog fájni, ehhez képest tök nyugodtan, mosolyogva végigültem, szinte nem is éreztem fájdalmat. Ami biztos: olyan helyeken, ahol vékony a bőr, és csontközelben jobban fáj.
3/12 anonim válasza:
nekem az ujjamon erős 9es volt, lapockámon 6-7
19L
4/12 anonim válasza:
azért...kiváncsi lennék hogy aki 9esre tette a fájdalomerősséget, annak milyen lenne ha eltörne a lába...
5/12 anonim válasza:
nekem a konyokomet vartak 4oraig es nem sirtam :D 10perc utan elzsibbad es csak melegseget erzel :D ha a nyakadat tetovalod az faj vagy a bordaidnal mert minnel kozelebb van a csonthoz annal jobban faj..
6/12 anonim válasza:
A törés teljesen más kategória. Most a tetováláskor érzett fájdalom erősségéről beszélünk, nem? Egyébként volt már eltörve a lábam, karom, sőt koponyarepedésem is 4x volt, de a tetoválás jobban fájt.
7/12 A kérdező kommentje:
hát akkor csak még jobban elbizonytalanodtam :D
a Faith szót akarom tetováltatni a jobb csuklómra, meg is van az időpontom, de elképzelni se tudom hogy egyáltalán milyen érzés, mert pl. a Miami INKben szinte meg sem érzik, youtubeon meg vannak olyan videók ahol annyira fáj nekik hogy üvöltöznek... :/
2012. márc. 26. 20:18
8/12 anonim válasza:
A Miami Ink csak egy műsor, amit úgy módosítanak, vágnak, ahogy nem szégyellik. De én magam is szeretem a műsort, és láttam ott már nem egy embert sírni.
9/12 anonim válasza:
Hm. Nekem a hátamon van, ott erősen más, mint a csuklón. Nem tudom leírni, milyen érzés. Nem volt kellemes, de kibírható. Elég tömör mintám van, így a satírozásnál azért odaizzadtam a székre, de semmiképp nem ordítós könnyes fájdalmat kell elképzelni, inkább csak kellemetlen. De egy kis felirat a csuklódra max 5 perces munka, tehát még ha a világ legnagyobb fájdalma lenne, akkor is kibírnád :) Az enyém 8 centi átmérőjű, 8 ágú kereszt és nagy része tömör fekete, ez volt 15 perc. Szóval ne aggódj, túléled. Nem rosszabb a fogfúrásnál (ha már valamihez hasonlítani kell) sőt én jobban ellenkeztem a fogorvosi székben, mint itt. Szóval a bokarepedésemhez képest egy gyenge 1-es.
10/12 anonim válasza:
Ja és még előző vagyok, 22/L.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!