1-10-es skálán mennyire fáj a tetoválás?
Figyelt kérdés
Például csuklón? Vagy hason?2012. márc. 25. 20:08
11/12 anonim válasza:
Második vagyok, nekem is felirat van a csuklómon. Azt hallottam egyszer, hogy (ahogy az előző lány is írta) a satírozás jobban fáj, mint a kontúr, egy felirat az meg kb. semmi. Csak ne parázz rá, mert ha bebeszéled magadnak előre, hogy fájni fog és szar lesz, akkor tényleg. Nyugi, ez a lényeg.(:
12/12 anonim válasza:
Így van. Egyik ismerősöm, 40 kiló vasággyal, neki is a csuklóján van satírozott tetkó :) A felirat nem fog fájni. Legtöbben ahhoz hasonlítják, ahogy tűvel megszúrod magad. De nem olyan, mert nem megy bele a bőrödbe húsig a tű, meg az a másodpercnyi pillanat, amíg magadba döföd próbaképp a tűt, épp elég egy betű megvarrásához. A tetoválónak mindegy mi van a kezében, toll vagy tű, ő csak rajzol. Írd fel szép lassan a kezedre a feliratodat, kb annyi idő lesz. Ha jól belenyomod a tollat, az érzés is kb olyan, csak kicsit szúrósabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!