Kalocsai vagy matyómintás tetoválás? Seg. ítetek?
Figyelt kérdés
lapockára szeretném, lány vagyok
nem találom azt a mintát, ami elsőre 'húúúúú'
2012. márc. 22. 17:21
1/5 anonim válasza:
men jel egy tetoválóhoz, kérd meg, hogy rajzoljon neked egy mintát. kérhetsz többet is, és kiválasztjátok a legjobbat.
2/5 A kérdező kommentje:
az megvan, hogy ki csinálja, de már így is kedvezményesen varrja (már csinált 2-t), nem akarom még ezt is pluszba... meg ha nem tetszene egyik se, az hülyén jön ki. jobb szeretnék találni egyet, ami tetszik, és kissé átalakítani
2012. márc. 22. 17:40
3/5 anonim válasza:
hát akkor próbálj meg dísztárgyakon lévő mintákat nézni, hátha azokon megtetszik valami, mert őszintén szólva nem sok ilyen tetoválást láttam még, lehet ezért nem is találtál sok vagy változatos mintát.
4/5 A kérdező kommentje:
nem csak tetoválást néztem, néztem én már mindent... :S
2012. márc. 23. 10:19
5/5 anonim válasza:
Kalocsai vagyok, van itt hatszáz terítő, és azt mondom, maradjon is a terítőn. Ha nem HÚÚÚ minden kalocsai minta, akkor felejtsd el a kalocsait. Ha már felmerült hogy vagy-vagy és nem vagy biztos magadban, akkor felejtsd el a tetoválást is. Minden második lányok kalocsai minta van, gagyi, elcsépelt. Keress valami egyedit, aminek köze van a személyiségedhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!