Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Pasik! Ekkor bicepsz még...

Pasik! Ekkor bicepsz még belefér egy nőnél?

Figyelt kérdés

[link] a karját nézzétek)

[link]

[link]

Kb ekkora a karom, egyébként edzek mindenhova de a karomon látszik, és nekem tetszik és nem akarom, nem is tudnám abbahagyni az edzést.Jó mostmár csak 2 naponta gyúrok karra, ennyit tettem az ügy érdekében. De ugyanakkor zavarna ha a fiúk taszítónak találnák...egyébként jó alakom van és csinos/szép vagyok

20L

2012. márc. 21. 23:29
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:
Hidd el hogy nyernék, csak nem vagyok hajlandó levinni a testzsírszázalékomat "nullára",mert akkor nem lenne semmi mellem ;) a szilikon meg nem egy opció...
2012. márc. 22. 21:44
 22/34 A kérdező kommentje:

De egyébként igen tervbe volt véve hogy indulok fitness versenyen de nem csak modell kategóriába, hanem gyakorlattal is.de mindegy ez mellékes.

És a (hajdani) edzőm már kinevelt pár válogatott fitnessest szóval szerintem tudja mit csinál :)

2012. márc. 22. 21:45
 23/34 A kérdező kommentje:
Egyébként meg ha figyeltél volna, pont azért csak kétnaponta bicepszezek hogy ne legyen olyan hatalmas mint vmi budybuildernek..
2012. márc. 22. 21:48
 24/34 anonim ***** válasza:

amatőrbe nem kell szilikon.

itt az amatőr világbajnok és nem látok benne szilót-

http://www.youtube.com/watch?v=UiU_PXdwdSs&feature=related

2012. márc. 22. 21:57
 25/34 anonim ***** válasza:

Már majdnem megértettelek, aztán mégsem. Mi az, hogy "csak kétnaponta"? Miféle koncepció alapján javasolt neked az edződ napi bicepszezést? Mert sehol nem olvastam még ilyet, mindenhol csak a heti 1 van. Úgyhogy igazán elmesélhetnéd, de tényleg.

Azt meg pláne tudhatnád, hogy a budibilder nénik szteroidoznak, és azért akkorák, és egy naturál néninek is bazisokat és bazijól kell edzenie, hogy valami olyasmire hajazó alakja legyen. Olyan egész egyszerűen nincs, hogy egy nő véletlenül túl izmos lesz.

2012. márc. 22. 21:59
 26/34 A kérdező kommentje:

Ezt nem ő javasolta :D... ezt már én alakítottam át.De igen ő heti 4 alkalmat írt fel nekem, de nem csak bicepszre hanem mindenre.Mármint ilyenkor mindent csinálok nem csak bicepszezek fél órán keresztül...

"amatőrbe nem kell szilikon.

itt az amatőr világbajnok és nem látok benne szilót-"

Persze, de a csajnak nincs is melle !! én Pont ezt nem szeretném ! Hogy semmi mellem ne maradjon . Nem azt mondtam hogy a szilikon KÖTELEZŐ! Se amatőrbe se profiban nem kötelező nyilván, de mivel ennyire alacsony a testzsírszázalékuk ezért nincs semmi mellük és ezért folyamodnak szilikonhoz!De én NEM szeretnék szilikont!

Szóval ennyire ne legyél okos :)...Ha 1,5 óra googleban turkálás után találnál is olyan fitness modellt akinek van melle, (mert biztos ilyen is van) az sem bizonyít semmit, mivel a legtöbb nőnek , (köztük nekem is) ha edz és diétázik akkor bizony nemsok melle marad...

2012. márc. 23. 14:55
 27/34 anonim ***** válasza:
Tejány, akkor te teljes testes edzéstervet művelsz, amiről már volt is szó! A 2 napontát meg 2 _edzés_napontaként kell értelmezni? Végig nem is ugyanarról beszéltünk...
2012. márc. 23. 15:08
 28/34 A kérdező kommentje:

Az hogy naponta két bicepszezés az azt jelenti hogy egy nap lefolyása alatt kétszer edzek bicepszre.Én azt írtam hogy két naponta bicepszezek, Ami azt jelenti hogy egyik nap edzek mindenre kivéve bicepszre , az azt követő nap pedig mindenre , bicepszet is beleértve.

Ezt most te értetted félre.

2012. márc. 23. 15:56
 29/34 anonim ***** válasza:

Senki nem mondott napi kettőt :D A "már csak 2 naponta"i bicepszedzés meg azt sejteti, hogy te minden nap edzel, a hét minden napján, tudod, hétfő, kedd szerda, és így tovább. Mi - én legalábbis - így értelmezem. Nem úgy, hogy 2 edzésnaponta, azaz hétfő edzés, van bicepsz, kedd pihi, szerda edzés, nincs bicepsz, csüt pihi, péntek edzés, van bicepsz.

Vááááágod?

2012. márc. 23. 17:11
 30/34 anonim ***** válasza:

Mutass már magadról egy képet légyszíves, mert ilyen edzésmódszerrel nem tudom elképzelni hogy tényleg úgy nézel ki ahogy állítod! Kétnaponta bicepsz... XD

De ha valóban így van, én esküszöm tökön szúrom magam (nő vagyok egyébként)!

2012. márc. 23. 20:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!