Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Pasik! Ekkor bicepsz még...

Pasik! Ekkor bicepsz még belefér egy nőnél?

Figyelt kérdés

[link] a karját nézzétek)

[link]

[link]

Kb ekkora a karom, egyébként edzek mindenhova de a karomon látszik, és nekem tetszik és nem akarom, nem is tudnám abbahagyni az edzést.Jó mostmár csak 2 naponta gyúrok karra, ennyit tettem az ügy érdekében. De ugyanakkor zavarna ha a fiúk taszítónak találnák...egyébként jó alakom van és csinos/szép vagyok

20L

2012. márc. 21. 23:29
1 2 3 4
 11/34 anonim válasza:
ilyen melled van mellette akkor simán :D
2012. márc. 22. 00:24
 12/34 A kérdező kommentje:

Igen vékony derekam van, és jó alakom, mellem is nagy.(mármint magamhoz képest)meg alapból vékony vagyok.

Nem tudom mi a baj hogy 2 naponta bicepszezek, nem csinálok semmitb rosszul , heti 5X edzek minimum....Edzőm írta össze nekem még anno...

2012. márc. 22. 00:32
 13/34 A kérdező kommentje:
De most tényleg ....Hogy lenne már elég a heti 1 ?:D:D az semmire nem elég :D arra elég hogy izomlázad legyen minden héten az edzés másnapján....szóval ez hülyeség és nemtudom honnan szeded...
2012. márc. 22. 00:33
 14/34 anonim válasza:
bazz ez izmosabb mint én, tuti nem jelennék meg vele sehol, mert leéget :P
2012. márc. 22. 00:39
 15/34 Betonfasz válasza:
Bele, úgyis keményebb vagyok.
2012. márc. 22. 00:56
 16/34 anonim ***** válasza:

Belefér-e? Mi az hogy. Végre egy olyan nő lenne aki képes lenne leteperni és nem a súlyával, hanem az erejével. 183 magas vagyok 88-90 körül, pár éve még gyúrtam is, csak abbahagytam mert kezdett 3 ajtós szekrény kinézetem lenni (családi örökség). Egyáltalán nem zavar ha egy nő erős. Mondjuk az se ha törékeny és gyenge.

Légy büszke a testedre és akinek nem tetszik az bekaphatja.

2012. márc. 22. 09:38
 17/34 anonim ***** válasza:

Ó, ez még bőven. Legalább nem törsz ketté, amikor hozod haza a nehéz szatyrokat a bevásárlásból. Ha meg egy srácnak ennél kisebb, az nem neked ciki... :D

A valóságban mit szólnak hozzá az emberek? Észreveszik egyáltalán?

Amúgy nyuszira illik hallgatni ilyen téren, expert konditudású a csaj, és igaza is van. A kezdetekben még lehet teljes testes edzést csinálni heti 3szor, de pár hónap után illik átváltani osztottra, ami azt jelenti, hogy minden izomcsoportot egy héten egyszer edzünk. Mell-bicepsz, Hát-tricepsz, Váll-láb, például így. És márpedig ha rendesen adsz neki, elég az a heti 1, kell a regenerálódás is. Ezt okosan kell csinálni, nem csak úgy durrbele, aztán lesz ami lesz. Az edzők szava meg nem mindig szentírás, tapasztalat...

2012. márc. 22. 10:45
 18/34 A kérdező kommentje:
Tf-re járok szóval tudom mit hogyan csináljak de azért köszi:)
2012. márc. 22. 17:50
 19/34 anonim ***** válasza:
Akkor mi most tévedésben élünk, vagy tulajdonképpen nem is ugyanarról beszélünk?
2012. márc. 22. 18:46
 20/34 anonim ***** válasza:

hát ja.

de majd ha te is nyersz néhány fitnesz modell versenyt,mint a képen szerepló tyúk,akkor elhisszük neked a kétnaponként bicepszezés forradalmian új elméletét:).

2012. márc. 22. 18:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!