Pasik! Ekkor bicepsz még belefér egy nőnél?
[link] a karját nézzétek)
Kb ekkora a karom, egyébként edzek mindenhova de a karomon látszik, és nekem tetszik és nem akarom, nem is tudnám abbahagyni az edzést.Jó mostmár csak 2 naponta gyúrok karra, ennyit tettem az ügy érdekében. De ugyanakkor zavarna ha a fiúk taszítónak találnák...egyébként jó alakom van és csinos/szép vagyok
20L
Igen vékony derekam van, és jó alakom, mellem is nagy.(mármint magamhoz képest)meg alapból vékony vagyok.
Nem tudom mi a baj hogy 2 naponta bicepszezek, nem csinálok semmitb rosszul , heti 5X edzek minimum....Edzőm írta össze nekem még anno...
Belefér-e? Mi az hogy. Végre egy olyan nő lenne aki képes lenne leteperni és nem a súlyával, hanem az erejével. 183 magas vagyok 88-90 körül, pár éve még gyúrtam is, csak abbahagytam mert kezdett 3 ajtós szekrény kinézetem lenni (családi örökség). Egyáltalán nem zavar ha egy nő erős. Mondjuk az se ha törékeny és gyenge.
Légy büszke a testedre és akinek nem tetszik az bekaphatja.
Ó, ez még bőven. Legalább nem törsz ketté, amikor hozod haza a nehéz szatyrokat a bevásárlásból. Ha meg egy srácnak ennél kisebb, az nem neked ciki... :D
A valóságban mit szólnak hozzá az emberek? Észreveszik egyáltalán?
Amúgy nyuszira illik hallgatni ilyen téren, expert konditudású a csaj, és igaza is van. A kezdetekben még lehet teljes testes edzést csinálni heti 3szor, de pár hónap után illik átváltani osztottra, ami azt jelenti, hogy minden izomcsoportot egy héten egyszer edzünk. Mell-bicepsz, Hát-tricepsz, Váll-láb, például így. És márpedig ha rendesen adsz neki, elég az a heti 1, kell a regenerálódás is. Ezt okosan kell csinálni, nem csak úgy durrbele, aztán lesz ami lesz. Az edzők szava meg nem mindig szentírás, tapasztalat...
hát ja.
de majd ha te is nyersz néhány fitnesz modell versenyt,mint a képen szerepló tyúk,akkor elhisszük neked a kétnaponként bicepszezés forradalmian új elméletét:).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!