Ebből az alakból mennyit kéne fogyni?
De miért?
Én pl az ilyen alakért vadulok meg teljesen...
Szerintem sokkal szexibb, mint egy totál lapos lány...
Az én alakom is hasonló, talán a derekam vékonyabb. 170 cm vagyok, hozzá 68 kg, nagy cicikkel. (neked azok nem látszanak a képen)
Szóval szerintem olyan 58-60kg körül lehetsz. :)
Semmi gond nincs veled, esetleg az a kis oldalháj, ami "nem oda illő". Azt viszont nagyon-nagyon nehéz leadni.
Tavaly óta 10kg-t fogytam biciklizéssel, tornával, és futással. Na meg egészségesebb étkezéssel. És az oldalháj akkor is megmaradt, talán kisebb lett.
Szóval mozogj, egyél sok gyümit, meg zöldséget. Este 6 után lehetőleg ne egyél, és igyál rengeteg vizet. Ezzel javíthatsz az alakodon, de túl nagy javításra nem szorulsz. :)
Köszi a választ!
Az egészséges étkezés már megvan. Most pedig elkezdtem járni edzőterembe személyi edzőhöz, szóval a mozgás is rendszeres lesz :)
Mint ahogy a válaszok is mutatják többnek látszok, mint amennyi valójában vagyok...
54kg vagyok
(Sz. Viktor jobban kéne bíznod az emberekben ;) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!