Ha mindennap tornázok 30-40 percet, és feleannyit eszem, akkor tudok fogyni?
Édesség, zsíros ételek kizárva (megpróbálom), vacsi legkésőbb este 7-kor. Ha naponta tornázok, akkor kb mikorra fog meglátszódni a változás?
170/86
A napi rendszeres testmozgás elegedhetetlen! Viszont az nem jó, ha nagyon koplalsz, mert akkor, ha majd később kezdesz el enni, akkor még gyorsabban felszeded a kalóriákat! A legjobb megoldás, a napi 30-40 perc testmozgás, mellett, a pontos étrend betartása! :) keress utána, hogy mit ajánlanak a profik! :)
UI: Ha nagyon elszánt és kemény vagy, akkor ajánlom figyelmedbe az INSANITY nevű edzésrogramot! nagyon kemény (sőt túl kemény), de megéri! (én is ezt csinálom :D )
köszi a választ:)
ez az edzés nekem még túl "kemény" lenne, inkább maradok a tornánál. amúgy azt kihagytam, hogy lány vagyok..:)
A fogyáshoz, hogy ne essen össze az ember teljesen, az izom tömegéböl nem nagyon szabad veszíteni. Ezt a nagyon lecsupaszított formában szálkásításnak hívjuk. Ehhez kell Aerob és anaerob tréning súlyzós és kardiós formában egyaránt, valamint megfelelö táplálkozás. Ez alatt nem azt kell érteni, hogy minél kevesebbet kell enni. Ki kell számolni mennyit´es MIT szabad enni. Szálkásításnál ajánlott napi fehérjebevitel 2.5 g/testkilogramm.
Ha valaki kíváncsi rá, írjon privátot, és elmondom, hogy fogytam 32 kilót úgy, hogy izomtömegböl nem vesztettem szinte semmit, illetve amit igen, azt visszatöltöttem 2 hónap alatt.
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!