Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ha minden nap délután 5-kor...

Ha minden nap délután 5-kor eszem legutoljára, de a nap folyamán eszem rendesen, akkor le fogok fogyni?

Figyelt kérdés
2012. márc. 8. 20:15
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Attól is függ, hogy egyáltalán mit értesz a "rendesen eszem" alatt, másrészt mozogni is kell bőven a fogyáshoz. Amúgy eddig oké.
2012. márc. 8. 20:23
 2/4 anonim ***** válasza:

Jaj, bedőltél te is ennek a 6 után nem eszek és akkor lefogyok dolognak, és még rá is dobsz?

Nem túl okos dolog, hacsak nem 9kor fekszel le aludni. Alvás előtt 3-4 órával ne egyél, de ha hamarabb kezded, akkor fél napig éhezik a szervezeted, és még csak nem is alszod végig a nagy részét.

Emellett nem mindegy, hogy moslékot vagy rendes kaját eszel-e napközben, és hogy mennyit mozogsz, mert egyébként csak löttyedt zsíros leszel, ami gondolom nem az álomalak. :)

Egyél sokszor kevés, minőségi kaját (nem márkára, hanem összetevőkre értve, szóval ne csipszet pl :D), és heti 3x1 óra zsírégető mozgás is legyen, akkor le fogsz fogyni, és feszed, csinos is leszel.

2012. márc. 9. 11:20
 3/4 anonim ***** válasza:

Azért attól is függ, hogy nap közben mit eszel.. Mert ha nap közben megeszel 4-5 hamburgert és este már nem eszel, semmit nem fogsz fogyni :)

Én február lején kezdtem a fogyókúrát 59kg-ról. Most 53 vagyok, szép feszes mindenem, mert nem csak az étkezésre, hanem a mozgásra is odafigyelek.

Teljes kiőrlésű kenyeret eszem, kevés szénhidrátot, cukrot szinte egyáltalán nem. Sok zöldséget, gyümölcsöt, sovány húst fogyasztok. Sajnos néha elvesztem a fejem és akkor visszatérek a régi étrendhez, azután észbe kapok és folytatom :)

De a mozgást nem hanyagolom, az a legfontosabb :) Most még 4kg van hátra :)

Szóval kitartás :)

2012. márc. 9. 11:35
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha 5-kor eszel utoljára, akkor este 7-kor már aludnod kéne.
2012. dec. 1. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!