Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ti h szoktátok hordani a...

Ti h szoktátok hordani a hajatokat suliba?

Figyelt kérdés
nekem hosszú hajam van már uncsi állandóan ugyan úgy hordani.Vmi ötlet?
2012. márc. 20. 19:35
 1/5 anonim ***** válasza:

Simán kiengedve hordom többnyire, legjobban natur szeretem, de néha feldobom 1-1 hajpánttal, vagy csattal.

Összefogom lófarokba a fejtetőn vagy középtájon, vagy a tarkóhoz közel. Néha színes gumit vagy csatot teszek bele.

Oldalcopfot is szoktam csinálni.

Kontyot szoktam még gyakran csinálni, csak ilyen sima egyszerű balerinakontyot.

Most olyat akarok majd kipróbálni, hogy középen megcsinálni a választékot és mind a két oldalról 1-1 tincset lefonni oldalt és hullámcsattal rögzíteni a fül mögött (ahol a többi haj már takarja), így kicsit olyan a hatása, mint ha fonott hajpánt lenne.

Ha megmaradna a hajamba a hullám, akkor pedig felcsavarnám alufóliára vagy zoknira és hullámos hajjal járnék néha.

Kb. ezeket szoktam variálni, de a neten rengeteg jó ötletet lehet látni. :)

16/L

2012. márc. 20. 19:58
 2/5 anonim ***** válasza:
58%
Reklámszatyorban.
2012. márc. 20. 20:08
 3/5 anonim ***** válasza:

nekem majdnem a vállamig ér a hajam, eredetileg enyhén hullámos és nagyon dús, kiengedve hordom

kicsivel ezelőtt vasaltam és összekócoltam

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2012. márc. 20. 20:19
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2012. márc. 20. 21:28
 5/5 anonim ***** válasza:
én mindig kibontva, csak úgy lóg, mert ha nekiállok bármilyen frizurának, az min. negyed óra, és többnyire választanom kell a smink meg a haj között, na akkor már inkább a smink+lógó haj.
2012. márc. 20. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!