Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért sminkkel érzem jól magam?

Miért sminkkel érzem jól magam?

Figyelt kérdés

Hétköznapokban is sminkelni szoktam, de nemnagyon! Alapozó, szempillaspirál, néha tus. Ha nem sminkelek, akkor nem érzem jól magam. Szokták mondani, hogy de szép vagy ma meg ilyenek, de általában ez akkor ha van rajtam vakolat. Anya sose tiltotta, azt mondta, hogy egy nőnek jól áll. Bár már kérdezgették, hogy miért sminkelem magam, mondom mert mér ne.

Előre is köszi a válaszokat. 14L

2012. márc. 17. 14:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
szard le hogy kérdezgetik énis azt tettem..énis mindennap sminkelem magam mert anélkül meztelennek érzem magam egyszerűen és jól áll..még mikor anno iskolába jártam engemis kérdezgettek hogy miért meg jöjjek el egyszer nélküle..hát nem tettem meg nekik ez a szívességet:) Ha így érzed jól magad csináld!
2012. márc. 17. 14:55
 2/11 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszod!

amugy nemhiszem, hogy önbizalomhiányban szenvednék de egoista se vagyok. szóval az a köztes.

természetesen teszek az öltözködésre is, nem csak a sminkre :)

2012. márc. 17. 15:01
 3/11 anonim ***** válasza:
én is meztelennek érzem magam smink nélkül
2012. márc. 17. 15:08
 4/11 anonim ***** válasza:

kapni fogsz itt rengeteg kritikát, hogy ennyi idősen nem kell sminkeli, tönkrevágod a bőröd stb...

de szerintem nincs vele semmi gond. :) én is 14 vagyok, és ennyit szoktam használni, bár amikor szebb a bőröm, akkor csak korrektort. :)

2012. márc. 17. 15:09
 5/11 A kérdező kommentje:

köszönöm. nem veszem fel a kritikákat mostanaban. csak kivancsi vagyok a véleményetekre ! :)

igy sokkal szebbnek érzem magam, mer ugye a pattik miatt kicsit piros az arcom, ami elég taszító szerintem.

2012. márc. 17. 15:11
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

nekem pont fordítva van ha ki vagyok sminkelve akkor mindig izgatom magam,hogy nem kenődött-e el a szemceruzám. Jajj,megvakartam a szemem,mit tettem stb. Én úgyis szépnek tartom magam ha csak egy kis púdert rakok az arcomra :D

14L

2012. márc. 17. 15:36
 7/11 anonim ***** válasza:
Nyugi, abban a korban vagy, amikor csúnya vagy. A jó hír, hogy a pubertás után sokkal jobb lesz a helyzet, akkor smink nélkül is kimehetsz az utcára.
2012. márc. 17. 15:36
 8/11 anonim ***** válasza:

én is használok alapozót, meg szemceruzát, szájfényt, rúzst.

Nem csúnya a bőröm, de nagyon fakó:/ A fehér bőrömön látszanak a hajszálerek néhol:/

ezért is jó az alapozó. Ráadásul ha nem használom, akkor miteszeres lesz a bőröm :D

2012. márc. 17. 15:51
 9/11 anonim ***** válasza:
16%

Undorító.

17/f

2012. márc. 17. 17:27
 10/11 anonim válasza:
Én is csak úgy érzem jól magam ha van rajtam smink ! nem tudom miért de én se birok nélküle lenni....ez van,nem tehetünk ellene semmit! :)
2012. márc. 17. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!