Szerintetek ez a lány olyan szép, mint sminkkel?
2012. febr. 18. 15:11
1/11 anonim válasza:
sminkben nekem ilyesztő.. a 2. kép szebb, de szerintem azrt ott is van rajta smink
2/11 anonim válasza:
Te szent isten, hogy néz ki smink nélkül? o.O
3/11 anonim válasza:
Egyáltalán nem szép.
Talán a polcomra...de még arra se.
4/11 anonim válasza:
élettelen, mű, és inkább ijesztő, mint szép.
5/11 mus musculus válasza:
Már megint ez a csaj?
Nem, nélküle nem az.
6/11 anonim válasza:
Smink nélkül is az átlag fölött van, én csak azt a hibát látom rajta, hogy meglehetősen fáradt a tekintete.
7/11 anonim válasza:
sminkkel is inkább különleges, mint szép, de nem olyan rossz, hiszen más sem néz ki ugyan úgy sminkben, mint smink nélkül
9/11 anonim válasza:
Sminkkel szerintem kicsit ijesztő, olyan nagyon nem valóságos, vagy hogy is mondjam, de persze szép. Smink nélkül is, csak az arckifejezése rossz, ami sokat ront, ha mosolyogna, sokkal jobb lenne mint sminkkel. :)
10/11 anonim válasza:
inkább smink nélkül, sminkkelijesztő:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!