Nem tudok hízni, nagyon rossz így az alakom?
Figyelt kérdés
Eddig szerettem az alakomat, csak most az idegeskedés miatt lement 5 kg, és nem érzem magam nőies alkatúnak, itt is mindenki írja, h rondák a sovány lányok. Most 49 kg vagyok, és bármennyit eszek, nem hízok :S
Ha megírjátok hol laktok, küldök privátban képet :)
2012. márc. 15. 12:12
21/39 A kérdező kommentje:
elküldve :)
2012. márc. 15. 16:46
23/39 A kérdező kommentje:
elfogadom a véleményed, szerintem is jó lenne hízni :)
Köszi, hogy válaszoltál!
2012. márc. 15. 18:50
24/39 anonim válasza:
nekem is elküldhetnéd.. csak azért gondoltam, mert én is hasonló cipőben járok, mint te, de én elégedett vagyok vele.. nekem ezt nem sokták mondani...
Úgyhogy kíváncsivá tettél...
25/39 anonim válasza:
ja, és L/18 és Csongrád megye
27/39 A kérdező kommentje:
küldtem a képet :)
2012. márc. 15. 21:11
29/39 anonim válasza:
Szép alakod van, úgy jó, ahogy van.. Én vékonyabb vagyok nálad, tehát aggodalomra semmi ok. :) Pont jó vagy. :)))
30/39 anonim válasza:
Jó alakod van, vékony, de közel sem nézel ki betegesen soványnak, ráadásul kifejezetten jók az arányaid. Persze ha úgy jobban érzed magad, legalább azt az 5 kilót szedd vissza ha sikerül vagy amit már írtak, izmosíts, de ha így maradsz, akkor is szexi vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!