Nem tudok hízni, nagyon rossz így az alakom?
Figyelt kérdés
Eddig szerettem az alakomat, csak most az idegeskedés miatt lement 5 kg, és nem érzem magam nőies alkatúnak, itt is mindenki írja, h rondák a sovány lányok. Most 49 kg vagyok, és bármennyit eszek, nem hízok :S
Ha megírjátok hol laktok, küldök privátban képet :)
2012. márc. 15. 12:12
11/39 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen :) örülök, hogy ezt írtad, mert pl barátnőm pont tegnap mondta h már olyan sovány vagyok h el fogok fogyni :S
2012. márc. 15. 12:33
12/39 anonim válasza:
simán hízni is tudnál, de szerintem pakolj fel egy kis izmot inkább, máris sokkal formásabb leszel.
13/39 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod :) Igen, arra is gondoltam, hogy kicsit izmosítok, de azzal ijesztgetnek, hogy akkor csak fogyni fogok :D
Szerinted milyen sporttól izmosodnék? Vagy menjek konditerembe?
Mondjuk nagyon izmos se szeretnék lenni, mert sztem nem szép.
2012. márc. 15. 13:08
14/39 anonim válasza:
súlyzós edzések, de mivel lány vagy, naturálban (szteroidok nélkül) nem is tudnál "túl izmos" lenni, az amúgy is sok-sok év munkája :) ha gondolod írj privátban, vagy írj kérdést a sportmozgásba, segítünk az étrendben meg hasonlókban.
15/39 anonim válasza:
ez az úgy is fogynál dolog hülyeség.
16/39 anonim válasza:
Nekem is küldj képet! :)
(Gödöllő)
17/39 anonim válasza:
Szia, nekem is küldhetsz! :) 18 éves vagyok, lány, békés megyéből :)
18/39 anonim válasza:
Szia. Nekem is küldhetsz (Szlovákia)
19/39 A kérdező kommentje:
elküldtem nektek is :)
2012. márc. 15. 16:19
20/39 anonim válasza:
Szia, akkor már én se maradjak ki! :-D
25, Budapest
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!