Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hattyú tetoválás nagyon...

Hattyú tetoválás nagyon snassznak számit szerintettek? 24N

Figyelt kérdés

2012. márc. 12. 13:17
 1/5 anonim ***** válasza:
nem az a lényeg.ha Te ezt akarod...bár egy ilyen kérdés után kétlem, hogy valóban akarod.
2012. márc. 12. 13:20
 2/5 A kérdező kommentje:
közel áll hozzám maga az,amit szimbolizál..a kérdés inkább csak ilyen közvélemény kutatás volt,hogy hányan irják,hogy az van nekik..bár tény,hogy nem szivesen rakatnék,olyat magamra,ami minden 3.lánynak van..lásd pls pillangó...
2012. márc. 12. 13:26
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ha ez a kérdés, felmerült benned, még várj vele.
2012. márc. 12. 14:45
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha neked jelent valamit, az a lényeg. Egyébként én is várnék még vele, látszik, hogy nem vagy 100%-ig biztos.
2012. márc. 12. 15:34
 5/5 anonim ***** válasza:
engem pl nem érdekel kinek van,kinek nincs...minta szinten. megvalósításnál nyilván saját minta, a katalógusos dolgok meg társaik felejtősek.. egy pillangó is lehet egyedi és kifejező.:)
2012. márc. 12. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!