Ma kezdtem a szolit,5 percet voltam. Hogyan tovább? (részletek lennt)
Figyelt kérdés
na szóval 17 éves vagyok,eléggé fehérbőrü ,ezért mentem szoliba (természetgyógyászom is ajánlott) mivel a nyáron majd nem akarok piroska lenni (leégés)
holnap is menjek? vagy hetente hányszor lehet?
annyit tudok h most 5 perc meg 1-2 alkalom még 5perc aztán 10 perc (nincs köztes idő,ahova én járok)
2009. jún. 10. 16:10
1/6 A kérdező kommentje:
*ajánlotta
2009. jún. 10. 16:12
2/6 anonim válasza:
kétnaponta menj, háromszor 5 percre, majd mehetsz többre is :)
3/6 A kérdező kommentje:
3x5 perc?
az túl sok :S
2009. jún. 10. 17:16
4/6 anonim válasza:
én is ugyanúgy vagyok mint te :) én hetente 3 szor járok 5 percre majd ha lesz egy kis alapszínem akkor fogok 10 percre menni. most másfél hete kezdtem és bőven elég még az 5 perc
5/6 anonim válasza:
Örülj neki hogy fehér bőrű vagy, és nem nigger.
6/6 anonim válasza:
igen 3X 5 percre :D de nem egy nap gondoltam:D hanem 3X egymás után (6nap alatt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!